cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

El PP balear troba «encertat» el sistema de doble volta que debatrà al Congrès

El president del PP balear, Miquel Vidal, a la imatge. | Europa Press

El president del PP balear, Miquel Vidal, ha assegurat que li pareix «una opció correcta i encertada» el nou sistema de representació a doble volta que es debatrà i votarà al proper Congrés Estatal del PP ja que, segons ha explicat, «millora el sistema» i amb ell «se li dóna més participació als militants».

Vidal ha explicat que «ara» s'ha de veure «com queda definitivament i si s'aprova tal qual o s'afegeixen esmenes durant el debat al Congrés».

Respecte a la proposta, Vidal ha assenyalat que es tracta d'un sistema en el qual els militants votaran als seus candidats a president i, «quan hi hagi més d'un candidat, aquells que superin el 10 per cent dels suports passarien a una segona volta on serien els compromissaris els que decideixin finalment».

«Ho han denominat de segona volta i és igual de respectable i democràtic que altres sistemes que tenen altres partits», ha valorat.

D'aquesta manera, Vidal ha assenyalat que caldrà esperar «què s'aprovi definitivament al Congrés Nacional» i a partir d'aquí veure «com s'aplica aquest sistema als diferents Congressos Regionals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.