algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

L'ASM denuncia el dèficit en sanitat que pateixen les Illes

Ahir dimarts van fer un acte de protesta davant Son Espases

Deu membres de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, encapçalats per l'expresident del Govern Cristòfol Soler, van fer aquest dimarts un acte de protesta davant de l'hospital Son Espases.

Atesa la recent publicació de l'INE segons la qual el 2015 hi va haver 11.475 hospitalitzacions a les Balears per cada 100.000 habitants, la segona xifra més alta de l'Estat, quan la mitjana estatal és de 10.228, des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca denuncien que aquesta sobrecàrrega de treball es veu agreujada per la infradotació de llits hospitalaris i la manca d'inversió estatal.

Segons dades del Ministeri de Sanitat, a les Balears hi ha un total de 2.541 llits d'hospital de titularitat pública, mentre que Extremadura, amb un nombre d'habitants semblant però sense haver de suportar la població extra del turisme, en té 2.977. Les Balears es veuen forçades a suplir aquest dèficit amb 1.069 llits de clíniques privades, pels 329 a Extremadura.

Des de l'ASM reclamen un cop més als governants que avancin cap a la sobirania política i econòmica de Mallorca i les Illes Balears. Recorden que cada any se'n van a Madrid i no tornen el 48 % dels imposts de les Illes, uns 3.500 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Homonet, fa mes de 7 anys

Als Conquistadores ni l'hola :-*

Valoració:4menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Yuan,bossot,i tutti quanti,cipayos.

Valoració:5menosmas
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Que piel tan fina teneis los pancas... vosotros podeis ser los mas fascistorros sobre la faz de la tierra, xenofobos, maleducados... pero cuando os definen (que no insultan) os poneis en plan dama cincuentona ofendidisima con la pamela baja. Que esto es un bodrio digital solo para consumo de adeptos de secta panca salta a la vista: basta ver los colaboradores y "articulos". Noe s que lo diga ningun troll, es que es igual de sectario que 13tv o la razon... un monumento al pensamiento unico, y si alguien viene a disentir hay que exterminarlo. PAncas y fachas, lo teneis todo.

Valoració:0menosmas
Per boss-ot, fa mes de 7 anys

¿De qué educación hablas?. Al que no piensa como vosotros los primero que le enroscáis son las consabidas, gonella, fascista, españolazo. etc. etc.

¿Es esta la educación?

Repasa lo que larga el tal José Miguel. Repasa, bon al.lot y verás lo que larga.

Ya he dicho demasiado para un pájaro como tú.

Yo ni te quiero ni me haces falta para nada. Tú, a Cataluña.

Valoració:-1menosmas
Per No te volem, fa mes de 7 anys

L"unic que ha diu fugir d'aquí ets tu, Bossot i cinwuanta niks més. Anam noltros a insultar-vod als vostres digitals ultres? A que tenim més educació?
Lavors ARRUIX tu.

Valoració:6menosmas
Per La nostra vida val tant com la dels madrilenys, fa mes de 7 anys

Jo no vull morir pel fet de.no ser de Madrid ni castellà.
El que estigui tan entregat al centralisme, que vulgui entregar la seva vida a tan infame causa, que ho deixi per escrit.

Valoració:7menosmas
Per boss-ot, fa mes de 7 anys

Aqui el único trabucat y bubota est tú.

Analfabeto a més insultador profesional.

Curtet y de pocas palabras.

Lo de sempre. Sa bubota. Apluadir amb ses orelles, cum laude, cabrum, mal pes cap y no son crosteres. Y prou.

Por cierto no defendías de ninguna manera, más bien lo contrario, al inquero cuando cobraba por ser del PP durante muchos años. A qué viene ahora tanta defensa. Arruix. Bossot.

Valoració:0menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Per cert Salvador, i també yuan, i també boss-ot, es patñetic que essent un únic trabucat utilitzis distints nicks perque no es que et pensis que els lector pensaran que hi ha molta gent d'acord amb els vostres doiots en grau summa cum laude i obssesions malaltisses, sino que es pensaran que hi ha tres foresterots inadaptats. Es a dir que en lloc d'un Salvador trabucat hi ha tres trabucats. Que la gent no es tant curta com vosté, ilustre buboteta.

Valoració:7menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

Diari de Balears, estaria be que conserves l'identificació IP del tal Salvador, perque acusa al Sr. Cristofol Soler de voler robar. Es pobre animalet den Salvador no sap que el que ha dit es pot considerar delictiu i es pot trobar davant un jutge de lo Penal. Jo de fet tenc ganes d'enviar el comentari al Sr. Soler, i a veure quina cara li queda a sa pobre buboteta. Que es de fotut tenir mal pes cap i que no siguin crosteres. I son tant curts que ni s'enteren.

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

La caída de Cristóbal Soler :Por orden del entonces presidente nacional del partido, José María Aznar, se le echó a patadas del Consulado de Mar. El parlamento llevó a cabo una moción de censura en la que su grupo parlamentario votó a favor, con risitas incluídas. Presentó su renuncia en junio de 1996 y fue sustituido por Jaume Matas.Trampas,tramperos y tramposos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente