algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Les mobilitzacions en el sector de la neteja començaran en l'empresa Brillosa

Les mobilitzacions en el sector de la neteja començaran en l'empresa Brillosa. | Brillosa

Les mobilitzacions en el sector de la neteja començaran en l'empresa Brillosa, dins de la campanya reivindicativa anunciada aquesta setmana per la Federació de Construcció i Serveis de CCOO.

Així ho ha avançat CCOO en un comunicat en el qual el secretari general de la federació, Miguel Pardo, ha indicat que la primera de les mobilitzacions tindrà lloc el proper 19 de desembre en la porta d'aquesta empresa.

Segons CCOO, Brillosa es troba en inaplicación del conveni provincial de neteja d'edificis i locals de Balears. A més, «aquesta mateixa empresa ha signat un conveni d'empresa a la baixa al marge del conveni provincial que ha suposat la supressió de drets laborals, la disminució dels salaris i l'eliminació de la paga de beneficis».

Per finalitzar, el secretari general de Federació de CCOO de Construcció i Serveis, ha anunciat la possibilitat de properes mobilitzacions en Cisnsa, Hipsa, Avanza, Sayago, K-Net Garallalde, Calinet i Neonet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 7 anys

ADEQUAT:

començaran a l'empresa Brillosa

a la porta d'aquesta empresa.

ha anunciat la possibilitat de properes mobilitzacions a Cisnsa, Hipsa, Avanza, Sayago, K-Net Garallalde, Calinet i Neonet.

INADEQUAT:

començaran en l'empresa Brillosa

en la porta d'aquesta empresa.

ha anunciat la possibilitat de properes mobilitzacions en Cisnsa, Hipsa, Avanza, Sayago, K-Net Garallalde, Calinet i Neonet.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente