nubes dispersas
  • Màx:
  • Mín:

«Hem arribat als 706 nins dins una escola pensada per a uns 400»

Unes 250 persones han participat aquest dimarts a la concentració davant les portes del CEIP Joan Veny i Clar de Campos. S'ha tallat el transit i s'ha llegit el un manifest per a reclamar una nova escola al poble.

«Enguany l'escola té matriculats 36 nins més que el curs passat. Hem arribat als 706 nins dins una escola pensada per a uns 400. Enguany també han arribat dues aules prefabricades més i uns banys prefabricats. Ja podem dir que tenim una "escola prefabricada" al pati de la nostra escola. Però, tot i això, no han arribat més mestres ni s'han posat a jornada completa els que teníem a mitja jornada» s'explica al manifest.

Les demandes que fa el manifest són:

  • «Demanem a l'Ajuntament de Campos, Ibavi i Conselleria d'Educació que aclareixin i resolguin les deficiències del solar previst per l'escola nova, perquè es pugui començar, d'una vegada, la redacció del projecte».

  • «Demanem a la Conselleria d'Educació que inclogui una partida econòmica per la construcció de l'escola nova de Campos, als pressuposts de la comunitat pel 2017».

  • «Demanem a la Conselleria d'Educació que mentre se soluciona el problema de l'escola nova, ens assigni al CEIP Joan Veny i Clar un mestre més de primària i que els tres mestres de suport d'infantil que estan mitja jornada passin a ser a jornada completa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ja, fa mes de 6 anys

PP+psoe+ciutadans= espanya "cañi" i "torera"

Valoració:5menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

No votau PPSOE? No votau espoli fiscal? No votau espanya?
Branca idò! Més se'n mereixen els pares!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente