algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Mallorca acollirà la principal fira de turisme de golf i Terraferida s'indigna

18956

L'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) organitzarà enguany la celebració de la Fira Internacional Golf Travel Market (IGTM), en col·laboració amb Turespaña, que tindrà lloc a Mallorca entre els dies 15 i 17 de novembre de 2016. La mostra, de caràcter exclusivament professional, està considerada la fira de proveïdors de la indústria de vacances de golf per excel·lència.

L’esdeveniment preveu reunir prop de 1.200 persones entre proveïdors de la indústria, compradors, visitants professionals i periodistes. Aquesta edició d'IGTM serà la més internacional celebrada fins ara donat que comptarà amb expositors de prop de 55 països. S’exposaran més de 500 stands entre els quals hi ha clubs de golf, hotels i grans compradors de turisme de golf com turoperadors, majoristes, agents de viatges o portals de reserva. És també una edició record en nombre de compradors amb més de 400 registrats. Bona part d’aquests compradors procedeixen de mercats llunyans com Estats Units, Xina o Brasil. Enguany l’assistència de participants de mercats emergents que mostren les seves destinacions en aquesta fira suposarà també un elevat increment respecte edicions anteriors.

«L’àmplia projecció i reconeixement de la fira en el mercat turístic internacional suposaran una important contribució a la promoció de les Illes Balears. Les actuacions permetran impulsar un turisme de qualitat i diversificar l’oferta turística per allargar la temporada fora dels mesos d’estiu», expliquen des del Govern.

El pressupost previst d’IGTM és de 923.000 euros. Les partides destinades a la promoció de turisme de golf corresponents a 2016 i 2017, que fan un total de 360.000 euros les dues, s’han sumat per dedicar-les enguany a l’organització d’IGTM. En l’exercici de 2017 es deixarà, per tant, de fer accions d’aquest producte. D’altra banda, l’ATB compta amb les col·laboracions econòmiques d’altres organismes que contribueixen al pressupost de la fira. Per la seva part, Turespaña participa amb una col·laboració de 300.000 euros, i el Consell de Mallorca amb 200.000 euros. Finalment, els ingressos que aporten els coexpositors d’Illes Balears són de 63.000 euros.
La mostra tindrà lloc a la finca i camp de golf de Son Termens a Bunyola.

El col·lectiu de defensa del territori, Terraferida, ha criticat durament aquest acte de promoció turística: «es dedicaran 923.000 € (94% doblers públics). Quan Inma de Benito i Biel Barceló parlen de col·laboració público-privada es refereixen a això».

També han denunciat que no és cert que el golf de Camp de Mar hagi quedat exclòs de les accions públiques de promoció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Muñoz dimiteix , Barceló dimiteix, fa mes de 7 anys

En munyos s'ha cagat, ara amaga la realitat acaben de pagar 830.000 euros en el golf, mentre els parats no cobren res.

Valoració:5menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Las miles de piscinas de los chalets de alquiler de los pancas no agotan las reservas de agua... las culpables son las duchas de los killos.

Valoració:-2menosmas
Per Un aturat, gràcies, fa mes de 7 anys

900.000 EUROS pagats de diners públics, després diuen que estan amb la gent.

Valoració:7menosmas
Per VOMITERA , MÉS, fa mes de 7 anys

Dimissió Pere Muñoz exuemita mentider, havia dit que el camp de golf de Camp de Mar quedava exclòs de qualsevol promoció.

estau acabats!

Valoració:4menosmas
Per I mentre es fan més camps de golf: restriccions d', fa mes de 7 anys

I mentre es fan més camps de golf: més restriccions d'aigua a ses illes, perquè el patró pugui jugar a golf. Bon model de turisme...!

Valoració:6menosmas
Per Mare meva, fa mes de 7 anys

Això és en Barceló.
El pp cada vegada s'acosta més.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente