algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

PorreresTV retransmet l'excavació de la fossa

El passat dimecres començaren a excavar la fossa de Porreres, més de 80 anys després dels assassinats de la Guerra Civil. 

Els arqueòlegs han trobat les primeres restes humanes a la fossa de Porreres i l'expectació de la societat ha anat creixent amb l'esperança de posar punt i final a aquest tema pendent.

Tant és així, que des de la Televisió de Porreres retransmeten el procés de les excavacions i es pot visualitzar a través de la seva pàgina web porrerestv.com

A més, des del primer dia han estat oferint petits fragments de l'excavació a partir de vídeos en directe a la seva pàgina de Facebook

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 7 anys

Els espanyols diuen que els abertzales bascos que no condemnaven els assassinats d'ETA n'eren còmplices. Igualment dic jo que els que continuen admirant el nazi espanyolista Franco són còmplices dels seus crims contra la humanitat.

Valoració:14menosmas
Per Una coseta, fa mes de 7 anys

Demostrar disgust perquè a la fi uns represaliats del Franquisme, podran descansar al costat dels seus, diu molt poc a favor dels que fan aquests comentaris.

Valoració:16menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Prefiero no comentar ,dada la politización de la exhumación. Los muertos que descansen en paz . Sus familiares tienen mis sentidas condolencias, porque yo tengo víctimas en los dos bandos.Una Guerra Civil es lo peor que puede suceder a una nación.

Valoració:-18menosmas
Per Arnau Sorell, fa mes de 7 anys

Un pena que derrera un fet com aquest hi hagui un 95 € d'ideolgia politica i un 5 % de sentiments.

Valoració:-29menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Llògic. Jo sé de la mare i la padrina de dues persones amigues meves, que estan ben pendents, perquè se suposen que hi ha els seus respectius padríns i re-padríns. Són dues famílies diferents i ben bona gent, tant les dues.
Que ho hagi sort i que trobin tots els desapareguts.

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente