algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Pacma: «Natura Parc no és un zoo, és una presó»

Imatge de la concentració de PACMA d’aquesta dissabte. | E.P.

Pacma s'ha mobilitzat aquest dissabte en una concentració contra el zoològic Natura Parc, al qual demanen que no es denomini «santuari per a animals» en la seva publicitat.

Així ho ha explicat la coordinadora de Pacma Balears, María Beltrán, durant la concentració, que ha tingut lloc a les 11.00 hores i en la qual han participat una trentena de persones.

Per a Beltrán, és una «aixecada de camisa» que Natura Parc es publiciti com a santuari ja que «no s'ha produït aquesta reconversió» ja que «continua sent un zoólogico, cobra entrada i es lucra per tenir els animals acaramullats».

Mort de les lleones
En aquest sentit, la portaveu de Pacma ha recordat el cas de les lleones que van ser traslladades al recinte de Natura Parc ja que una va morir «poc després d'haver-hi entrat».

«No és un zoo, és una presó», ha conclòs Beltrán, que ha considerat que la «tasca  pedagògica» que promet el parc «no és tal» posat que «els animals no estan en el seu hàbitat natural».

Els participants han fet un recorregut que ha passat per San Miquel, Plaça de l’Olivar, Avingudes i carrer Manacor per acabar davant la Direcció general d'Agricultura i Ramaderia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jaume, fa mes de 7 anys

idò si estaven "al seu hàbitat natural". Qualsevol día d'aquests arribarem a preocupar-nos dels peixos dels safareixos.

Això de calificar les afiliacions polítiques per la llengua amb la que escrius un comentari me pareix de lo més pardal, si se m'entén en qualsevol (de les dues oficials), quin problema hi hà? Si se pogués desaprendre una llengua estic segur que molts ho farien, però mentrestant...

Valoració:2menosmas
Per Tan cruels com els toreros, fa mes de 7 anys

Com que tenen un conveni amsb els ajuntaments de recollir animals abandonats, els van a cercar i després se´n despreocupen. En gàbies i en males condicions. Si moren millor per ells.
Reben una ajuda per cuidar-se´n?

Valoració:3menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Vero: Secuaços ho sereu tu i l 'ultra del vostre líder. I aquí s'escriu en Català, a menys que vulguis ser com els ultres que ens vigilen, espien i ho fan en Castellà per rebentar aquest diari.
Maleducats.

Valoració:0menosmas
Per Miquel, fa mes de 7 anys

Aquesta lleóns i resta d'animals, han nascut en captivitat i no s'els pot tornar a la selva o a la savana perquè mai no hi han viscut. Pitjor fan alguns, que es dediquen als safaris per gent important, que comprèn animals criats en captivitat, els s'en duen a Africa, a finques de safari,
i allà, els senyorots i senyorotes els maten a les seves cacetesbsense cap dificultat. Però en aquest "detallet" per distreure banquers i aristòcrates, no hi pensen els "ecologistes" i " animalistes"de PACMA.

Valoració:1menosmas
Per Vero, fa mes de 7 anys

Jaume para tu información, un Santuario de verdad de Valencia ya se ofreció para venir a recogerlos y llevárselos allí .A ver si hablamos con información y criterio que esto ya huele.
A M. y demás secuaces........
Pues que se va a esperar de comentarios de cazadores y PPeros
A trabajar hippies!!!!

Valoració:-3menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 7 anys

Si,una prisión como San Quintin ya te digo.

Valoració:-6menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

A lo millor els dé PACMA volen dur els lleons a Es Vedrà, per fer companyia a les cabres que han quedat.

Valoració:-4menosmas
Per jaume, fa mes de 7 anys

També n'hia que entren a un hospital i surten amb els peus per davant ¿vols dir que es culpa dels metges?

¿qui es que s'ocuparà de tornar el lleó al "seu hàbitat natural"? Pacma? Mem si argumentam amb un poc més de seny, per favor, que feis riure per no dir unaltre cosa.

Valoració:-2menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

Estos son los que sacaron tantos votos como los pancas del sopas, no?

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente