algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Publicada la llista provisional d'admesos a director d'Informatius d'IB3

Dotze persones són candidates a la Direcció d'Informatius de l'ens públic. | Pau Cabot

IB3 ha publicat aquest dimecres una llista provisional amb les dotze persones que han estat admeses a ocupar la plaça de director d'Informatius de la cadena.

Segons publica l'ens al seu web, els admesos són Joana Adrover Simó, María Jesús Almendáriz Echarri, Ignacio Cascallar Pascual del Pobil, Bernardo Company Plaza, Aina Gutiérrez Coll, Pamela Martínez Ortega, Sebastià Munar Siquier, Nofre Pasqual i Costa, Mercè Piña Sancho, Josep Pons Reynès, Martina Ramis Valls i Antoni Traveria Vigué.

El director general del IB3, Andreu Manresa, convocà, pel procediment de lliure designació, un procés selectiu per cobrir el lloc directiu professional de director d'Informatius.

Així, una vegada que ha finalitzat el termini de presentació de candidatures, aquest dimecres es publica aquesta llista provisional d'admesos. El procés selectiu es regirà per les bases reguladores aprovades per a aquest lloc de treball.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

00h 43', 3-9-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per A MALLORCA EN MALLORQUÍ!, fa mes de 7 anys

A Mallorca, el català hi és tan propi, qui li deim mallorquí. L’espanyol hi és tan imposat, que li deim foraster. En aquest fòrum, els escriguedorets que hi posau textos en foraster, hi escriviu debades. NO VOS ENTENEM!

Valoració:6menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:0menosmas
Per BAH!, fa mes de 7 anys

En ges un os (que deuen ser les primeres o les darreres sil.labes d'un insult) se deu pensar que els dos vaquers gais de Brobake Mountains, parlaven en Castellà estàndard, el mateix que en John Wayne i els seus personatges, tots ells tipicament nord-americans.

Valoració:4menosmas
Per Pensar, abans de parlar, fa mes de 7 anys

Ges un os:
A tu et devia esquerrufar veure JR en català, no?
En canvi, en castellà estava bé, encara que no fos la versió original en anglès!

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

A lo també.

Valoració:7menosmas
Per Sebas, fa mes de 7 anys

Només de veure algun nom ja em fa ganes de vomitar.

Valoració:14menosmas
Per I, fa mes de 7 anys

Aquest procés selectiu, consistirà en.un concurs de mèrits.o en un exàmen?
Bé, almenys no anomenen a dir.

Valoració:2menosmas
Per ges un os, fa mes de 7 anys

No ha terminado la película, y el machacante obediente con sillón pegado al trasero ha estado en su puesto de mando. Si yo tuviese una empresa, te contraria ya que fulano más fiel, fanático y cumplidor es imposible encontrarlo.

Ya me gustaría a mi ver la película de esta tarde, rodada en parte en México, con actores mexicanos, "enreunant" el catalá, Sería de coña

No bajes la guardia. Sigue. Sigue. Y acto seguido a este pantallazo a contarnos lo que ocurre en la televisión de Baleares.

No afluixis.

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (15h 45', 31-8-2016), IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente