algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Recullen gairebé 20 tones de residus del litoral balear

Durant aquest mes de juliol el servei de neteja del litoral ha recollit una mitjana diària de 640,45 quilograms de residus del litoral de les Illes. El total mensual és de 19,8 tones (dues tones més que el mes de juny).

Així ho ha explicat el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, en una roda de premsa. Sansó ha afegit que «els plàstics segueixen sent la matèria predominant, i presenten gairebé la meitat dels materials recollits, seguits per la fusta (26,9%) i la vegetació (13,2%)».

Segons ha destacat el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, durant aquest mes passat les quinze barques de tipus virot que fan treball a Mallorca han recollit 11,3 tones de residus, mentre que les vuit d'Eivissa i les vuit de Menorca han recollit 5,5 i 2,2 tones, respectivament. A Formentera, en canvi, les dues embarcacions que fan treball han reunit 734,40 kg.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Luna Barceló, fa mes de 7 anys

Crec que en comptes de gastar tants doblers des de Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, el que seria necessari és vigilar més les entrades i sortides de embarcacions als ports i molls de les Illes Balears. Comprovar sobretot quan tornen a terra que duguin les deixalles als contenidors. Si no en duen qualque cosa passa, potser les han tirat a la mar?
Per altra banda multar i no poc, si no molt i escalivar als "enmerdadors" de les nostres aigües, siguin autòctons o estrangers.

Valoració:6menosmas
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 7 anys

Mira importa poc qui fa la neteja del MAR Mentres la faixin he Fomento i contratas ja deu cobrar lo seu per feru . Ara faltarien VOLUNTARIS BUSOS Persones anonimas que baixin sota el Mar del costat de las costas i Poirt i pujin treguin la bruticia basura que i trobin Aixo es fa poc pero avegades poden LLegir hu a fet algun poble que te Mar platja i port .....LA NETEJA AL MAR Salva animals cal pensar aixo ..EL PLASTIC Caldria PROHIBIR JA es donguin BOSES DE PLASTIC GRATIS ALS Supermercats botigas a tot el Comerç PROHIBIR LAS BOSES DE PLACTIC DE UN SOL US I GRATIS PROU JA Cap Govern fa res al respecta COVARDS I DEVILS Els falta Coratge politic .. REPATEIXO Importa poc qui neteji EL MAR Lo que importa es el Fin que algu neteji AL MAR .. Ojala als PORTS i Platges playas I MAR DE CATALUNYA Algu tambe els agrades fer NETEJA Mas amenudo

Valoració:4menosmas
Per Ja, fa mes de 7 anys

Fomento de contrucciones y contratas.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente