algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

CC.OO. creu que les places de religió haurien de ser opcions de feina pels interins

CC.OO. demana que els professors de religió siguin opcions de feina per a interins. | Arxiu

CC.OO. ha considerat aquest dissabte que les places de religió haurien de ser opcions de feina pels interins baremats a la borsa. Segons el sindicat és la «millor solució» per aquest conflicte laboral i per la racionalització de l'accés a la feina.

L’entitat, tot i estar rotundament en contra de la impartició d'aquesta “assignatura”, ha assegurat que és som un «sindicat de classe» i, com a tal, defensa els llocs de feina. «Bastaria que aquest col·lectiu de treballadors, que tenen una titulació específica per impartir religió catòlica, optessin el curs vinent a la llista d'interins docents i triassin amb el mateix barem que ‘la resta dels mortals’ essent la religió una funció més», ha assegurat.

CCOO no perd de vista l'objectiu que «la religió catòlica desaparegui de les aules públiques» i per això, quan això succeeixi, aquests treballadors i treballadores, que serien interins, estarien en igualtat de condicions que la resta dels seus companys, i no com ara. «Sabem ara que, a la legislatura passada, el bisbat va fer contractar més personal de religió de l'estrictament necessari i per això aquest col·lectiu es troba amb aquesta penosa situació», ha declarat.

El sindicat ha considerat que és «intolerable» que un estat de dret i democràtic, pagui salaris públics a uns treballadors i treballadores que «són triats a dit tant per l'església, com per les empreses privades que tenen concerts». «Per això pensam també que les baixes que es produeixen als centres concertats, també haurien de ser cobertes per interins», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Agueda Mesquida, fa mes de 7 anys

Bon dia, sóc membre del col·lectiu de professorat de religió. Vos voldríem enviar una carta d'aquest col·lectiu, la qual té relació amb diverses notícies que heu publicat respecte del conflicte obert entre la Conselleria d'Educació i el nostre col·lectiu. Si em facilitau un correu electrònic vos ho enviaria, moltes gràcies. Agueda Mesquida

Valoració:0menosmas
Per Bartomeu V., fa mes de 7 anys

Aquesta visió és compartida per distints membres de la comunitat educativa. El problema: la normativa estatal no ho permet.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente