muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El Consell pretén allargar la temporada a través del «turisme ornitològic»

Aquest dilluns el Consell ha informat que pretén impulsar el turisme ornitològic «per allargar la temporada». Així, el Consell de Mallorca impulsarà el turisme ornitològic per cercar mercats nous que aportin un turisme més sostenible i que també permetin allargar la temporada. En aquest sentit, s'està treballant en la marca 'Mallorca Birding', que es presentarà en la fira internacional temàtica 'Birdfair'. Aquesta trobada tendrà lloc del 19 al 21 d'agost a Rutland Water Nature Reserve (Regne Unit).

El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha explicat que «el Consell agafa la bandera d'aquest tipus de turisme perquè apostam per un turisme més sostenible i que respecti el nostre territori. A més, «ve fora de la temporada altra i són persones interessades pel medi ambient». D'aquesta manera, Bonet ha afirmat que «volem que Mallorca s'ofereixi com un conjunt. Podem oferir rutes per tota l'illa i aquesta visió només es pot donar des de la institució insular».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Castellanufos, us veig un poc nerviosos quan no teniu més arguments. Demaneu-li als vostres jefes un manual argumentari més ampli i d'un nivell superior a P3

Valoració:7menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Pancas.. estais perdiendo lpa papeles... se os nota en los comentarios un cierto tufillo de superioridad... en viestro caso absolutamente injustificado.

Valoració:0menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Per a donar de menjar els coloms, periquitos i cotorres ja n'hi ha prou amb els castellanufos que viuen a Palma i que no saben què hi ha més enllà de la Via Cintura excepte el Festival Park.

Valoració:4menosmas
Per @l Juan, fa mes de 7 anys

Guiris ?, no cal, per això ntenim un exèrcit de castellufos incultes a les portes de l´INEM. Supos que donar menjar als ocells sí que aconseguiran fer-ho be, veritat ?

Valoració:7menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Jajjajaa ppdemos traer algun cargamento de guiris para dar de comer a las palomas... o para cuidar a los periquitos de mi tia enriqueta... o incluso montar talleres de sexadores de pollos.... mientras que sea para justificar la cadireta de nuestros amigos pancas todo vale.. jajjaja

Valoració:-3menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

S'enten que pancas ve de pan castellans. També podriem dir-lis panes com més vos agradi.

Valoració:7menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Doncs es veu que els del PP no arribaven ni al nivell d'escoleta i a sobre els claqueros pancas estaven satisfets.

Valoració:7menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Lo de las tragaderas de los pancas para con los suyos clama al cielo.. esto parece una idea sacada de la escoleta y quien pueda tomarsela en serio solo porque es una iniciativa panca pues anda sobre esa edad mental... cosa que no sorprende tampoco mucho.

Valoració:0menosmas
Per Macià, fa mes de 7 anys

Pot ser que sigui una bona inciativa, ara bé. Qualcú es creu que hi hagi més d´un 1% de turistes que venguin per veura ocells?

Valoració:7menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Al menys aquest Consell té iniciatives. Els anteriors del PP sí que donaven peu a que ens preguntessin de què servia la institució i amb més càrrecs que ara. L'únic que sabien fer era cobrar a final de mes a canvi d'escalfar unes cadires.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente