cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Creus que les Balears es massifiquen massa durant l'estiu?

L’enquesta d’aquesta setmana es centra en el turisme. En concret, demanam als nostres lectors si creuen que les Balears es massifiquen massa  durant l’estiu. Les opcions per triar són les següents:

Sí, per això es necessari una ecotaxa.

Sí, el volum de població és insuportable

No, encara es pot acollir mes turisme.

No, cal promocionar encara més el 'sol i platja'

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 7 anys

Si les Balears i Catalunya volen Turistes de Cualitat bon turista , li a de oferir coses noves No lo mateix de fa 30 anys sempre el mateix al final se aburriran .Cal treura mes ofertas Turisticas algo divertido algu entretenido ....Faltaria fer un Hotel dintra el Mar un el Restaurante este sota el mar las habitacions tambe .Cal oferir coses atrevidas i originals ....EL Aeroport del PRAT DE LLOBREGAT El AEROPORT DE bARCELONA ARA LA T-1 A de creixer ferse mes gran miran el mar FEN PISTES SOBRE EL MAR Cal fer arribar EL TREN , AVE .. al Aeroport a la T-1 .. Hasta mes lineas de metro unas Ciutats mes netes i molt mes Seguras .... CAL Cuidar ALS Turistes si els aspanteu podrien marxar i no tornar tenen molts llocs un anar he .. LO Que beix una gran Tonteria TINDRA TANCAT EL GRAN COMERS GRANS SUPERFICIES GRANS BOTIGAS DE MARQUES Els Festius i Diuments tot el any tindria que obrir el comerç que volgues ES PERD Molts diners de aquesta manera MOLTS TURISTAS A BARCELONA I HU TROBEN TOT CERRADO No poden comprar res poden gastar diners

Valoració:1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

El problema és més qualitatiu que quantitatiu. Cal conservar els que gasten a l'illa i minimitzar el "tot inclòs" i altres tipus de turisme que deixen poc benefici i molt de residu.

Valoració:2menosmas
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 7 anys

Les Balears con Catalunya con Barcelona ,, molt Protestar contra que tenin mases Turistes .. Sense pensar quels donen molta vida a Les Balears i a Catalunya . PITJOR SERIA NO TENIR TURISTES ...Si tenin Turistes es per que els agrada lo que tenin i els oferin he aixo tindria que ser un Orgull per nosaltres CAL Cuidar als Turistes JA Moltes persones que amb lo que poden guanyar el Estiu viuen la resta del any . ELS Turistes fan BAIXA EL ATUR a les Balears i a Catalunya i a Espanya cal contar amb aixo...... BIENVENIDOS TURISTAS ..

Valoració:-2menosmas
Per Ferragut, fa mes de 7 anys

Pareix una enquesta de Intereconomia amb unes respostes tan tancades.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente