algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Creus que la UE ha pres una bona decisió amb els refugiats sirians?

L’enquesta d’aquesta setmana se centra en els refugiats. En concret, demanam als nostres lectors si creuen que la UE ha pres una bona decisió en la crisi humanitària internacional dels refugiats sirians i d’altres zones de conflicte.  

En aquest sentit els nostres lectors podran triar entre quatre opcions: Sí, és l’unica opció viable; Sí, no es poden acollir tant de refugiats; No, és una vergonya humanitària; No, hauria de permetre l’acollida de tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Primer hauria de definir lo que voltros enteneu per refugiats.

Valoració:-3menosmas
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu Valles Oriental, fa mes de 8 anys

La Unio Europea i la OTAN ja la ban cagar cuan ba estallar el conflicta de SIRIA ..Alla tenien que be fet molt més amb ajuda dels Estats Units i altres Paisos . Ara lo dels Refugiats es la VERGONYA DE EUROPA De la UNIO EUROPEA ..Asobre els Roben lo poc que tenen aixo recorda la Alemania NAZI DE HITLER .. Al menys podrien rescatar familias en fills i gent gran Fer algu AIXO NO ES LA SOLIDARITAT EUROPEA aixo es EL MALTRACTA A LES PERSONES Que ja pateixen Despres diran perque no VOTEN A LES ELECCIONS EUROPEAS Sera per coses con aquestes que no val la pena VOTA A LA DOLENTA I INUTIL UNIO EUROPEA ....EUROPA Tanpoc a fet gran cosa per las familias que pateixen a GAZA .. Per no molestar a ISRAEL ques qui destrueix GAZA Maltracta i mata Palestins de GAZA Recordu aixo per mostrar QUE EUROPA No esta amb la Gent que pateix

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente