cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El Parlament instarà el Govern a lluitar contra la pobresa energètica

La Comissió de Medi Ambient del Parlament ha aprovat aquest dimecres una iniciativa del PSIB amb la qual s'insta el Govern a continuar lluitant contra la pobresa energètica.

Segons ha informat el PSIB en un comunicat, en el Dia Europeu contra la pobresa energètica s'han aprovat mesures per analitzar i quantificar la problemàtica real a les Illes i agilitar les mesures que ja ha posat en marxa el Govern per evitar els talls de subministrament elèctric durant l'hivern a les famílies amb menys recursos.

Durant la comissió, la diputada del PSIB Silvia Limones ha defensat la Proposició No de Llei amb la qual també s'insta l'Executiu de Francina Armengol a agilitzar les mesures necessàries ia fer els convenis necessaris des Mesa de la Pobresa Energètica per garantir que les famílies amb menys recursos no pateixin talls de subministrament elèctric durant l'hivern.

Amb el text es pretén pal·liar amb un problema que afecta «entre un 10 i un 15 per cent de les famílies de les Illes», pel que Llimones ha considerat necessari «seguir treballant, com ja ha començat a fer el nostre Govern, juntament a la gent amb més necessitats».

La diputada socialista ha posat en valor la feina que s'està fent des del Govern en aquest sentit i ha encoratjat a seguir desenvolupant «mesures urgents de rescat ciutadà per evitar situacions de pobresa i recuperar el nivell de benestar perdut en els últims anys».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

El PP també? però si va ser el seu govern d´ Aznar, el que va privatitzar les empreses energètiques i per tant, els del PP son els culpables de que la gent patesqui fred, passi els vespres a les fosques, i no pugui menjar calent.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente