algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Objectiu: atreure el màxim de produccions audiovisuals a Balears

Rodatge del llargmetratge "Ibiza". Foto: CAIB

La Illes Balears Film Commission s'ha reunit amb Demarcació de Costes de les Illes Balears, organisme depenent del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, per tal de seguir mantenint relacions fluides que facilitin l'obtenció de permisos per a rodatges a zones costaneres.


Durant l'encontre s'han fixat dos objectius. Per una banda, mantenir vigent el procediment que va posar-se en marxa l'any passat; mitjançant aquest procediment, la Illes Balears Film Commission dóna suport als projectes audiovisuals que reporten un benefici a les illes (tant pel seu interès artístic com promocional o turístic) redactant una carta adjunta a la sol·licitud de costes, que es tradueix en diferents avantatges per a la productora que la presenta.


Per altra banda, el segon objectiu consisteix en dotar d'un marc legislatiu a aquest procediment. La Illes Balears Film Commission s'ha compromès a redactar l'esborrany d'un conveni en aquest sentit que, posteriorment, Demarcació de Costes de les Illes Balears farà arribar a la persona pertinent per a la seva aprovació.


Amb aquest tipus d'accions, la IBFC cerca agilitzar i facilitar al màxim l'obtenció de permisos de rodatges, una passa indispensable per aconseguir atreure el màxim de produccions audiovisuals a les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.