algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Les Balears comptaran amb una Llei de Consultes l'any 2017

La consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps, ha assegurat aquest dimarts que les Balears comptaran amb una llei de consultes l'any 2017 que permeti fer consultes a nivell autonòmic, insular i municipal.

Així ho ha assenyalat durant el ple del Parlament, on també ha assenyalat que ja han començat les"tasques d'estudi inicials dels textos legals per establir que casuística ha de regular aquesta norma.

D'altra banda, en el ple del Parlament d'aquest dimarts, l'oposició ha preguntat al conseller d'Educació i Universitat, Martí March, sobre la construcció d'un nou centre d'educació infantil i primària a Campos.

Referent a això, el conseller ha explicat que hi havia dues possibles solars, de manera que ara el consistori de Campos ha de facilitar un solar adequat al Govern per, a partir de llavors, que l'administració autonòmica elabori el projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 8 anys

@ja açò no és una consulta psicològica ni un diari personal.

Molt bé Esperança, açò és fer feina pels compromisos i no és una feina senzilla. Anam caminant cap a una democràcia més real, més propera, més popular. Qui no vulgui participar, és cosa seua.

Valoració:0menosmas
Per ja, fa mes de 8 anys

Ah, sí. oh, podrem decidir si volem o no ser un país independent, que tots els calers es quedin aquí o fins a quint punt volem que ens escurin, o fins i tot si volem ser part de Catalunya, o federar-nos-hi, etc. Si no és així, deixin-ho córrer i no perdin el temps en propaganda, jo, personalment, ja n'estic tip dels polítics i les seves mentides.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente