Els millors plats per celebrar el tricentenari
Caterina Gelabert, autora del blog Taula Posada, ha estat l'encarregada de cuinar els plats. | Foto: dBalears
Palma12/12/15 0:00
Els millors plats de fa 300 anys. Una desena de persones ha participat aquest dissabte en el taller La Cuina del Tricentenari celebrat a Can Alcover. Es tracta d'una activitat emmarcada dins el cicle La Bona Cuina, que organitza Gastronomicament.
També a Illes Balears
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- Rufián proposa una candidatura «plurinacional» per a les properes eleccions generals i Vidal ho veu «interessant»
- Una monja dirigirà la formació dels periodistes a les Balears
- Ciutadans protesten a l'arribada d'un vol de Tel-Aviv a Eivissa en què viatjarien membres de l'exèrcit israelià: «No són benvinguts»
- Ha mort Baltasar Llompart i Cortès, empresari i espeleòleg, compromès amb la llengua, la cultura i el territori de Mallorca
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Llàstima que avui no hi podia anar, una activitat ben interessant i suculenta!