Els millors plats per celebrar el tricentenari

Caterina Gelabert, autora del blog Taula Posada, ha estat l'encarregada de cuinar els plats. | Foto: dBalears

TW
1

Els millors plats de fa 300 anys. Una desena de persones ha participat aquest dissabte en el taller La Cuina del Tricentenari celebrat a Can Alcover. Es tracta d'una activitat emmarcada dins el cicle La Bona Cuina, que organitza Gastronomicament.

Caterina Gelabert, autora del blog Taula Posada, ha estat l'encarregada de cuinar els plats que els assistents han pogut tastar i menjar amb devoció. De primer, s'han cuinat ensaïmades farcides de pollastre, de segon plat un aguiat de bacallà i de postres menjar blanc amb aigua de roses.

El Cicle de Bona Cuina celebrarà noves trobades com un taller de menjar eròtic que se celebrarà el pròxim 10 de febrer del 2016 a l'escola d'hostaleria de la UIB.