cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Andreu Manresa, nou director general d'IB3

El periodista de El País i col·laborador de la Cadena SER, Andreu Manresa, serà nomenat director general de l'ens de Radiotelevisió pública de les Balears (IB3), en substitució de Josep Maria Codony.

Manresa serà nomenat en el marc del debat i votació del dictamen de la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals sobre la modificació de la Llei 15/2010 de 22 de desembre d'IB3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per A De la Vila, fa mes de 8 anys

I que me diu d´aquella merd@ que se deia "Xerram, rallam i no sé que p. tes més" o "Gent de "lamà" o aquell altre que es titulava "Menorca Britànica", on els menorquins eren maltractat pels britànics, metres el mallorquins i eivissencs eren feliços amb les tropes borbòniques, fins que aqueixes mateixes tropes el salvaren dels "invasors" i també foren "feliços i lliures"
I en hi deu haver molts més de programes, però que no he tengut el valor de mirar.

Valoració:4menosmas
Per ja, fa mes de 8 anys

El país NOoooo per favor, es tant o més immund que el mundo (in) amb dues paraules.

Valoració:10menosmas
Per De la Vila, fa mes de 8 anys

Se li ha girat feina de valent!
Enguany el Tricentenari del Decret de Nova Planta ha suposat centenars d'actes. IB3 no hi ha dedicat un sol minut! No només han fet milionari un personatge tan estrambòtic i enemic dels mallorquins com El Casta, sinó que ens volen domesticar amb programes infectes (Uep, com anam?, Això és mél...) que caldria eradicar, perquè escampen l'essència de l'autoodi.

Valoració:19menosmas
Per Macia, fa mes de 8 anys

Bono, lo que volem sabre es si podrem veura pelicules en catala i si haurem de seguir soportant per molts de temps a "el casta"

Valoració:22menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 8 anys

Volem TV3, TV3CAT, Canal 3/24, Canal 33, Súper 3, Esport 3, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i qualsevol altre canal que emeti en la nostra llengua. A més, volem una IB3 (ràdio i televisió) que no sigui bilingüe ni gonella.

Valoració:31menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

El conec, James. Per això ho dic.

Valoració:1menosmas
Per volem C33 i C 3 24, fa mes de 8 anys

Ara veurem si posa traves a la restitució dels canals del Principat i neteja IB3 de programes gonelles.

Valoració:24menosmas
Per James, fa mes de 8 anys

Millor persona? Parles amb coneixement de causa? S'ha solidaritzat amb tots els periodistes expulsats d'"El País" en els darrers temps? Combrega amb la lìnia editorial del diari ens mans dels pitjors banquers de l'Estat? Quina dignitat ha mostrat aquest simpatitzant del PSOE perquè ara el facin director d'IB3? Si ni tan sols saps escriure bé en català!

Valoració:-8menosmas
Per Ropit, fa mes de 8 anys

Mallorquí, felanitxer, i de la terra. Això promet!

Valoració:31menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Gran periodista i encara millor persona. Li desitjo que ningú des-del poder, ni explícit ni ocult, li crei massa problemes, i que pugui dur a terme la feina impecable a la qual ens tens acostumats . Tots estam d´enhorabona, i el Govern ha encertat una vegada més amb el seu nomenament..

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente