nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

El món cultural clama per un Espai audiovisual compartit en català

La campanya d'Enllaçats per la llengua suma nous suports.

Més de dos centenars de col·lectius i personalitats del món associatiu, polític, dels mitjans i de la cultura de tot el domini lingüístic s'han adherit al Manifest impulsat per Enllaçats per la Llengua per tal de crear un Espai de Comunicació en Català i la reciprocitat de tots els canals de ràdio i televisió.

El Manifest compta amb la signatura individual d'escriptors com Jaume Cabré, Núria Cadenes o Joan Francesc Mira, professionals dels mitjans com Amàlia Garrigós, Empar Marco o Jordi Robirosa. El món de la música és representat per Xavi Sarrià o Feliu Ventura i, des de la política institucional, també s'han adherit l'eurodiputada d'EUPV Marina Albiol, la Diputada del Parlament de Catalunya Eulàlia Reguant, el Regidor de Perpinyà Brice Lafontaine o l'ex-regidor de Calaceit, Paulí Fontoba, entre molts d'altres.

La campanya té el suport d'una gran mostra del món associatiu de Catalunya, Catalunya Nord, País Valencià, Franja, Andorra, Illes Balears i L’Alguer, comptant entitats en defensa de la llengua, sindicats, col·lectius dels mitjans de comunicació i, fins i tot, agrupacions d'ex-treballadors i treballadores de RTVV. També des del món polític la CUP, el PSM Més de Menorca, el Bloc Nacionalista Valencià ciutat de València, Entesa per Eivissa o ERPV han mostrat la seva adhesió.

Enllaçats per la Llengua valora molt positivament la resposta de la societat civil davant aquesta iniciativa i segueix apostant pel seguiment de la campanya per la reclamació d'aquest espai comunicatiu en català. En aquest sentit vol presentar pròximament la campanya i realitzar algun acte a Barcelona, València, Palma i Perpinyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Ens cal crear urgentment el nostre espai nacional de comunicació.

Valoració:15menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 8 anys

Volem TV3, TV3CAT, Canal 3/24, Canal 33, Súper 3, Esport 3, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i qualssevol altres que emetin en la nostra llengua. A més, volem una IB3 (ràdio i televisió) que no sigui bilingüe ni gonella.

Valoració:11menosmas
Per slort, fa mes de 8 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:9menosmas
Per ¿¿¿???, fa mes de 8 anys

Pues a mi, cuando le doy al mando, me aparece un canal catalán. No se de que os quejáis. Parece que lo que mola a aquella gente es el baile de salón en pista. No tengo más datos.

Valoració:0menosmas
Per ||*||, fa mes de 8 anys

Fa falta un estat català potent que apliqui les polítiques necessàries per a la ciutadania.


http://dbalears.cat/balears/2015/10/31/287546/assemblea-sobiranista-mallorca-treballara-per-construir-republica-dels-paisos-catalans.html

Valoració:10menosmas
Per Xesc, fa mes de 8 anys

Quant a TV3, Canal 33, Súper3, 3/24, Esport3 i el canal de ràdio Catalunya Informació, no hi ha cap canvi respecte d'allò que teníem en el moment d'acabar de manar el PP; és a dir, 0 (ZERO).

Valoració:10menosmas
Per Presagis, fa mes de 8 anys

És que si el Govern no s´hi posa ja, a retornar-nos els canals en català, les pròximes eleccions ja han begut oli...
Per què hem d´anar a votar?
Volen un altre Bauzá? És fàcil aconseguir-lo. Basta badar i no fer res. Els votants tampoc mouran un dit...

Valoració:12menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ( BARCELONA ), fa mes de 8 anys

EL GRAN CANVI es i a de ser que alla un fins ara mandaba EL P.P. Es que es torni a PARLAR EN CATALÀ ALS Ajuntaments i Govern Balear .Ques faixi SERVIR LA LLENGUA CATALANA En tota normalitat ..ROTULAR LAS ELS NOMS DE BOTIGAS EN CATALÀ El Comerç tambe parli en Català Fora i dintra del local ...LA UNITAT DE LA LLENGUA CATALANA Sigui una realitat ..SER ESPAÑOL ES FACIL .. SER CATALÀ Es dificil seru hasta Catalunya molt mès a les ILLES BALERAS I PAIS VALENCIÁ Per els molts anys de FRANQUISTES Te baru tindra politics del P.P. i asobre els Pocasoltes eran i son CORRUPTES LLadres

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente