algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Bauzá necessita la «sopa boba» per pagar els seus deutes

Bauzá ha de menester allò que ell va qualificar de «sopa boba» per aconseguir arribar a final de mes. I és que l'apotecari i expresident del Govern ha contret tants de deutes que sense els doblers que cobra de la política molt difícilment hi podria fer front.

Del total d'ingressos que declarà José Ramón Bauzá durant el 2014, més de 60.000 euros són provinents de la política.

Crida l'atenció la quantitat de béns immobles declarats per l'anterior president i actual senador: segons la seva declaració de béns i rendes, que està obligat a fer com a senador, actualment té un pis amb traster i pàrquing, un habitatge, una finca rústica i nou locals comercials, a part de la famosa farmàcia.

Bauzá és propietari de 99 accions d'Endesa i de 122 de Telefónica, a banda de participacions en unes altres empreses. Ha subscrit, també, dos plans de pensions amb l'entitat bancària BMN, l'hereva de Sa Nostra.

Pel que fa als préstecs hipotecaris, Bauzá en té quatre amb BMN, un amb Barclays i un amb Cajamar. També declara dos préstecs personals amb BMN. En total, l'expresident del Govern ha rebut més de 2.200.000 d'euros en préstecs bancaris.

En conclusió, si Bauzá deixàs de cobrar sou i dietes com a polític, no podria fer front a les quotes de retorn dels préstecs subscrits. Necessita la política per arribar a final de mes, o vendre immobles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Ai, aquests "emigrants" a sou del pp!!!

Valoració:0menosmas
Per Nikki Terpstra a @emigrante, fa mes de 8 anys

Tens raó, la notícia podria estar més ben documentada. A banda d'això, crec que tothom ja sap avui dia com és en Bauzà, així que no importa donar-li més voltes.

Valoració:3menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Estos son los artículos por los cuales me encanta leer Dbalears.

Alguien toma los datos de la declaración de Bauzá. Hace algunas conjeturas según su criterio, y cree que este necesita de la "sopa boba" para pagar sus cuentas.
Y así el título de la nota. Sin siquiera firmarlo.

Hala ! a comentar en el foro que ya tenemos la noticia contra Bauzá.

Valoració:-32menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I que punyetes deu fer, per gastar tants doblers?

Valoració:20menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Quan s'estiren més que el llençol, un dia mostren els peus. I aquest sr. els mostrarà. I sort en tendrà si no mostra més coses i acaba amb els seus ossos a una banda que jo me sé.

Valoració:26menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

Paga de senador, farmacia, 9 locals comercials...,
No em fa passar molta de pena, no crec que es mori de fam.

Valoració:38menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

I segur que les va pagar " a bon preu ", ja sabem com funciones " aquestes coses " quan un "és qui és".

Valoració:29menosmas
Per Blavet, fa mes de 8 anys

Algú sabría dir quina feina fa aquest home al Senat? El Senat, com a lloc on reposen les despulles dels polítics que han fracassat a la primera línea, hauria de desaparèixer. Ens estalviaríem temps i doblers públics.
Bé, es col·locarien a qualsevol consell d'administració de companyies elèctriques, de gas o de comunicacions,...

Valoració:33menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

Mentre els illencs expoliats fiscalment, pagam la senalla de la compra més cara de l'estat aquest mamon xupa de la mamella pública.

Valoració:50menosmas
Per good bye spain, fa mes de 8 anys

Això al·lots és un botó de mostra de la trista realitat d'una part d'Espanya alimentant l'altra part. Però es clar, diuen que hem de ser solidaris. Aquest babau reb la sopa boba al senat. Ara ja sabem per que serveix el senat. És hora de fer costat als germans principatins i deixar aquest estat espanyol que ens roba i menysprea la nostra llengua i cultura. VISCA ELS PAÏSOS CATALANS!!!!

Valoració:52menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente