nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Creix la llista de detinguts de la Policia Local

Les investigacions arran dels casos de corrupció a la Policia Local de Palma han sumat nous detinguts. El passat diumenge s'imputaven nou policies locals, la majoria dels quals ja estaven implicats i imputats, i la jornada de dilluns finalitzava amb un darrer recompte que ascendia fins a la detenció d'una trentena d'agents.Tal com ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana de Palma, Angèlica Pastores, els implicats es troben imputats en el marc de la causa que investiga suposades extorsions a empresaris turístics. 

Quatre efectius del cos han estat apartats de les seves funcions a causa de la seva suposada implicació en els fets investigats, que es troben en mans del Jutjat d'Instrucció número 12. La regidora ha subratllat que es duran a terme canvis dràstics sobre aquesta qüestió, tant dins del cos així com en el cas concret de la Patrulla Verda, del qual va ser detingut el seu cap operatiu el passat mes de juny.

Cal recordar que en relació a aquests fets van ser arrestats el passat mes de gener vuit agents, mentre que ja abans havien estat detinguts l'inspector en cap de la Policia Local de Calvià, José Antonio Navarro, i altres dos comandaments del cos. La jutgessa va decretar per als tres seu ingrés a la presó sense fiança, si bé diverses setmanes després van ser posats en llibertat provisional.

També es troben encausats l'exregidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Navarro, així com el comissari en cap de la Policia Local, Joan Mut, per suposats delictes de coaccions i prevaricació en el seu intent d'obstruir les investigacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sorpresa!, fa mes de 8 anys

En bones mans estam per encomanar el formatge!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente