algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Govern obre les llistes d'interins als centres concertats

Els centres concertats de les Balears poden accedir a les llistes d'interins de la Conselleria d'Educació i Universitat des de la setmana passada, segons ha informat aquest dilluns el Govern.

Segons explica en una nota de premsa, la Direcció General de Personal Docent havia detectat que els centres concertats sovint tenen dificultats per trobar mestres i professors que compleixin els requisit legals necessaris.

Per això, ha decidit obrir les llistes de docents de l'ensenyament públic als centres concertats.

Les llistes de la Conselleria estan integrades per professionals que compleixen amb tots els requisits legals per poder exercir com a docents a les Balears, per la qual cosa resulta més fàcil trobar un candidat idoni per als concertats que a través d'organismes com el SOIB, on la convocatòria és més general.

Els centres concertats només podran accedir als docents que han donat el seu permís per lliurar les seves dades també a la concertada. De fet, a partir del 14 d'octubre tots els que estan inclosos en les borses per a substitucions ja han tengut l'opció de fer-ho.

De moment, la majoria d'interins s'ha mostrat a favor de facilitar les seves dades.

La Conselleria també oferirà aquesta possibilitat a la convocatòria pública per formar borses d'aspirants a funcionaris interins docents del proper mes de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Preu per preu, fa mes de 8 anys

Sí tot això està molt bé. Però jo, sobre aquesta novetat se m'ocorren un parell de coses. M'ha parescut entendre que hi ha mestres actualment a les escoles concertades, que no compleixen els requisit legals necessaris. Què vol dir això? Què no tenen titulació? Que no tenen català?, potser ens ho haurien d'explicar perquè hi ha molts de pares i mares que se pensen que duent els seus fills a una concertada, han tocat amb un dit al cel. I un dubte més: els col·legis concertats, respectaran la puntuació de les llistes o triaran d'elles els que els "agradin" més passant per sobre de puntuacions, mèrits i d'altres?

Valoració:1menosmas
Per ITU, fa mes de 8 anys

Ah!!!!Ara ja no són enxufats als qui van a les concertades=privades??????? no m´ho crec....uffff visquem i coses veurem....no servirà de res haver aprovat unes oposicions????? perque veig quolque sindicat que comença per F que proposa igualtat....tres,dos, quatre, anys d´estudiar oposicions no servirà de res????? ai ai aquests sindicats.....ja no crec en cap.....

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente