algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els jubilats demanen al Govern que prengui les mesures necessàries per reduir al màxim el «copagament sanitari»

La Plataforma d'Associacions de Jubilats i Pensionistes de Mallorca considera que l'anomenat «copagament sanitari», cost addicional de productes farmacèutics, «discrimina els usuaris i els col·lectius més necessitats d'atenció sanitària, malalts crònics i persones d'edat avançada».

Segons l'entitat, «aprofitant la incertesa que genera la crisi econòmica, provocada artificialment amb l'objectiu de redistribuir de manera més desigual els guanys que produeix el sistema capitalista, els governs instauren mecanismes que castiguen les economies domèstiques, amb el pretext de garantir una suposada insostenibilitat del sistema públic sanitari. D'aquesta manera, a través de l'increment dels imposts indirectes, s'estalvien la pressió fiscal a les empreses i a les rendes del capital».

La Plataforma exigeix, per tant, al nous governant de la CAIB que prenguin «les mesures necessàries per reduir al mínim el cobrament dels productes farmacèutics, i si no tenen competències expresses, que engeguin mecanismes negociadors de pressió i denunciïn aquest nou abús del poder econòmic».

En segon lloc, exigeixen que posin en marxa «d'una vegada per totes» les mesures que permetin que els sistemes informàtics puguin detectar «el màxim legalment establert, que correspon pagar a cada usuari segons els ingressos declarats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tafona, fa mes de 8 anys

Mentres es desatenen molts casos de dependència sanitària, en Rajoy té a la Moncloa a son pare a tota pensió A CÀRREC DE TOTS ELS CONTRIBUENTS !
Això és tenir una cara molt dura, no ?

Valoració:1menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

La solució seria empadronar-se tots a La Moncloa.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente