algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PP de Llubí assalta el despatx de la batlessa per a penjar la bandera espanyola

Regidors del PP de Llubí han admès que han entrat sense permís al despatx de la batlessa per a penjar una bandera espanyola de la façana de l'Ajuntament.

Andreu Ramis, tinent de batle del consistori –governat per MÉS i El Pi– ha explicat els fets a dBalears: «Ja havíem avisat a l'oposició que la bandera estava xapada i era a arreglar. No obstant això, des del PP ha volgut crear polèmica, i han penjat una bandera seva dels poms de la porta de l'Ajuntament. Quan la persona que fa net l'ha vista, l'ha haguda de retirar per a poder entrar a fer feina, i l'ha deixada damunt la taula de la batlessa». Segons Ramis, i també d'acord amb el que han penjat ells mateixos a Facebook, els regidors del PP han entrat sense permís a l'oficina de Magdalena Perelló i han penjat la seva pròpia bandera espanyola.

Ja a l'horabaixa, el PP de Llubí ha escrit al seu mur de Facebook que «qualsevol regidor té dret a entrar a les dependències municipals». Però Ramis assegura que demà dimarts es prendran «les mesures oportunes» perquè, «si bé està permès accedir a les dependències públiques de l'Ajuntament, el despatx de la batlessa és privat».

A banda, l'equip de govern considera que s'ha polemitzat sense motiu i recorda que els representants institucionals han assistit «com és el seu deure» als actes amb motiu de la hispanitat celebrats a Santa Margalida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pere. T. P., fa mes de 8 anys

Quina obsessió amb sa bandereta dels nassos, si Espanya excepte robar i fer-mos la vida impossible no ens ha donat res mai. Vos podeu penjar la bandera espanyola per ses bosses i a nosaltres ens deixau la mallorquina i la de cada poble.

Valoració:5menosmas
Per Flit, fa mes de 8 anys

Però que no ho sabeu com són els espanyols fatxarros in intolerants? Vos vé de nou?
Apostau per la llibertat i la independència i s´haurà acabat aqueta plaga!

Valoració:18menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Si s´haves deixat la banera desfilessada al balcó, també haurien carregat, i fort, en contra de la senyora alcaldessa, els peperos amargats aqueixos.

Valoració:14menosmas
Per llubiner, fa mes de 8 anys

Na fornera diu i re-diu que no amaga el seu nóm , nina, me pots dir qui son els qui han entrat d'amagat al despatx de na Magdalena ( batlessa) ?...segur que ho saps, son dels teus no ?, dimo porfaa ,noms i llinatges... capitanetjats per algú, ha que si ? ..venga dimo porfa...adivineu qui és el CAPITAN TRUENO . Ja no mos faltava res més a llubí , no recordau que el poble vos va treure fora ? quina mala memoria , pobrets ...hi ha un farmac DEMEMORI

Valoració:14menosmas
Per Llosca, fa mes de 8 anys

Molt b,Llubí.
La bandera s,ha de ripuntar com deu mana,tira a tira.
Devant Pasqua estirà enllestida...

Valoració:17menosmas
Per xuclamel, fa mes de 8 anys

S'aplicaran les mateixes condemnes que les Encausades de la Conselleria que també entraren a un despatx sense permís? Segur que no, aquestes són del pp. Ja veurem novament com la justícia a Espanya no es justa.

Valoració:35menosmas
Per A ERGO, fa mes de 8 anys

Les encausades, no entraren a un despatx tancat ni forçaren cap pany. Estava obert i amb gent dins.

Valoració:24menosmas
Per llubiner, fa mes de 8 anys

El pp de Llubí com tota aquesta fauna de PAJARACOS, son el que son, emprenyant a la gent amb la llengua i els simbols , per aixó el poble les ha tret fora dels ajuntaments. Ja està bé, basta ...fent potedetes i provocant. Esper que estigueu molts d'anys fora de la Sala. ARRUIX

Valoració:34menosmas
Per aturmeda, fa mes de 8 anys

Quina tropa de capbuits, aquests del PP de Llubí!!

Valoració:27menosmas
Per Marga Gelabert, fa mes de 8 anys

No posseu a tots els del PP en el mateix sac, sóc regidora i del PP i jo no m'he ficat a l'ajuntament, ni he sortit de casa, ni cap periodista m'ha cridat, que posin noms però que no posin El PP Llubí. Sembla que som tots els del PP i no per uns quants ho hem de pagar tots.Si que he escrit comentaris pel facebook, però sempre amb respecte.
I no m'amag de posar el meu nom com ho fan tots els comentaris anteriors

Marga Gelabert.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente