algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

March diu que s'ha arribat a la «normalitat» amb els sindicats, tot i que Alternativa, UOB i UGT no han ratificat l'acord

Martí March i Antonio Morante.

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, que ha presidit aquest divendres la reunió de la mesa sectorial d'educació, ha assegurat que han arribat a «la normalitat» que volien per poder seguir «abordant els problemes» de l'educació balear.

Segons ha declarat als mitjans de comunicació, la reunió amb STEI, Alternativa, UOB, Fete-UGT, CCOO i ANPE ha estat «positiva» i en ella «s'ha ratificat l'acord marc» de recuperació de drets sociolaborals signat el passat 30 amb STEI i CCOO.

«Amb aquesta ratificació, assumim el nivell de normalitat que volem, ja que només des d'aquesta normalitat podrem abordar els problemes del sistema», ha dit el responsable de l'Executiu autonòmic.

És un dia satisfactori -ha reconegut- però també és una dia més en què hem de continuar treballant, perquè «les coses no es solucionen tan fàcilment i hem de millorar l'educació de les Balears».

A més, March ha assenyalat que de la reunió es surt amb aquesta ratificació i amb que els «diferents sindicats poden fer propostes concretes».

El sindicat ANPE ha assegurat que ha donat suport a l'acord perquè «preveu la recuperació esglaonada de les condicions sociolaborals» que els docents de la pública han perdut aquests darrers anys.

No tothom ha firmat

D'altra banda, el sindicat Alternativa assegura que no ha signat l'acord i que resta a l'espera de «la veu dels docents». Tampoc han firmat UGT ni UOB. L'Assemblea de Docents durà l'acord a votació els propers 14 i 15 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan, fa mes de 8 anys

Jajajaja las preguntas parecen las preguntas de la OTAN. Estos fascistoides de la asamblea han aprendido rapido las tácticas de manipulación que por otra parte nunca han descuidado. Arruix!

Valoració:2menosmas
Per mallorquineta, fa mes de 8 anys

mallorquinet, el teu comentari no deixa de ser graciós.
Si la Mesa Sectorial negocia resulta que s'està menyspreant el comitè de vaga, així que s'ha de negociar amb el comitè de vaga i ratificar (o no) per la Mesa Sectorial.
Però si es fa així també es critica que la Mesa Sectoral no negociï....
Aclariu-vos! Que vos compri qui vos entengui...

Valoració:1menosmas
Per mallorquinet, fa mes de 8 anys

La mesa sectorial d'educació reduïda a un òrgan de ratificació. Que n'han d'aprendre del sector sanitari!

Valoració:-4menosmas
Per Ciutadà, fa mes de 8 anys

@Ciutadana 2

Si mires el vídeo https://www.youtube.com/watch?v=WNOG288LRKY veuràs com el comité en sortir de la reunió amb en March estava encantat de que les coses en tres anys estessin arreglades.
Després de que els silumladors de vaga i els del barko de rekilla ficassin mà, els titelles del comité de vaga canviaren el cantet i ara manipulen una consulta amb una pregunta tendenciosa.
La pregunta hauria d'essser: "hem de desconvocar la vaga indefinida?"

Valoració:2menosmas
Per Ciutadana 2, fa mes de 8 anys

Pero que xerrau de titelles d'en Sastre, manipulacio, escolanets.... Amem amb la superacio de les ratios establertes, no havent tingut co... De dir no a la lomque com a arago, i sense dedicar el 5% del pressupost a educacio com es promete abns de les eleccions n'hi ha prou per dir NO A UN MAL ACORD!!!!! No anirem a la vaga pero no volem que s'acabin les negociacions!!!!

Valoració:-5menosmas
Per Cartutxo, fa mes de 8 anys

La consulta és una bona idea però és antidemocràtica si és tendenciosa.
Una cosa que podia ser ben xula l'han embrutada fins a l'arrel amb aquestes opcions tendencioses...
Ja se sap que qui fa la pregunta construeix el resultat.

Valoració:4menosmas
Per Uep, fa mes de 8 anys

Ara sí, ara no. Quina poca serietat la dels titelles den Sastre.
https://www.youtube.com/watch?v=WNOG288LRKY

Valoració:1menosmas
Per Miquel Fuli, fa mes de 8 anys

El que desitjo és que hi hagi un respecte cap a unes posicions i cap a altres. La campanya de l'Assemblea a través de "No a un mal Acord" no la trob gens respetuosa cap a la diversitat d'opinions i pens no és pròpia de persones educadores. No transmet el valors de respecte i fa befa dels que pensen diferent. L'Educació per davant de tot.

Valoració:10menosmas
Per antidemocràtic?, fa mes de 8 anys

Minoria, des de quan esperar que es pronunciï la gent és antidemocràtic?
Stei ha signat amb l'aprovació de menys de 250 persones.
L'assemblea vol ser representativa de molta més gent, gent que va servir per a que alguns arribaren al govern i ara a alguns no els interessa escoltar.
Els que no han signat són minoria en conjunt (han signat amb 25 representants i no han signat amb 18 representats) però no oblidis que entre els que no han signat estan la 2a força Alternativa i 3a força sindical de l'ensenyament públic.
Respecte a Sastre, has de tenir en compte que ell sols és del sindicat UOB i per molt que es digui no és cap líder a l'assemblea sinó un més perquè l'assemblea som tots. I dia 14 i 15 direm la nostra, vos agradi o no!

Valoració:-4menosmas
Per Minoria, fa mes de 8 anys

Els sindicats que hi queden per signar són minoritaris. Els que ha sugnat tene la majoria obtinguda en les eleccions de fa uns mesos.
L'Asseemblea de docents, des de que està manipulada i en mans den Sastre i en Palou, i els altres fent d'escolanets no es referent de res. Com a màxim referent de com un moviment popular pot tenir un comportament i un funcionament absolutament antidemocràtic.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente