nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

El Govern intentarà que Filosofia torni a ser obligatòria amb els nous currículums LOMQE

Martí March i Antonio Morante.

La Conselleria d’Educació ha iniciat un procés d’elaboració dels nous curriculums LOMQE a tots els nivells educatius que substituïrien els que es van aplicar el curs 2015/2016.

Segons ha informat avui en roda de premsa el conseller d’Educació, Martí March, aquesta setmana s’ha enviat el primer esborrany dels currículums als centres i a les entitats representatives de la comunitat educativa.

Posteriorment, els currículums es presentaran a les meses sectorials i es faran arribar al Consell Escolar de les Illes Balears i al Consell Consultiu. Es preveu que el març del 2016 puguin tenir una redacció definitiva dels curriculums LOMQE perque puguin ser aplicats el proper curs.  

Etapa educativa per etapa, Antonio Morante, director general de Planificació, Ordenació i Centres ha explicat que a primària es recuperarà «el concepte de cicle i els centres gaudiran de més autonomia».

Pel que fa a secundària es preveu reduïr la càrrega lectiva setmanal, i finalment, a Batxillerat, Morante, ha anunciat que amb els nous curriculums que han presentat perquè sigui debatut per la comunitat educativa, preveuen que l’assignatura Història de la Filosofia «torni a ser obligatòria».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.