nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

EL Pi demana «celeritat» i «accions concretes» pel que fa a la importació de fems

El portaveu del Pi al Consell de Mallorca, Antoni Pastor, recorda que la proposta de l’equip de Govern al ple de dia 10 es fa després de la iniciativa  de Proposta per les Illes i que fins ara l’actuació del govern insular ha estat marcada per «bona voluntat i una manca total d’accions concretes».

És per això que El Pi proposa un estudi de la viabilitat econòmica per aturar les importacions de residus, així com auditar l'empresa concessionària. El grup El Pi-Proposta per les Illes Balears presentarà al proper ple ordinari del Consell de Mallorca la primera iniciativa per tal d'estudiar i prendre mesures urgents per aturar la importació de residus. «És necessari actuar ja davant un dels problemes més greus de patim a aquesta illa, i no cal esperar més» ha dit el portaveu, Antoni Pastor.

Des del Pi es vol posar de manifest que aquest és un tema que tots els grups de l'equip de govern duien al seu programa electoral, també el Pi, i que és preocupant que durant 2 mesos i mig el govern insular «només hagui tengut bones intencions i manca de concreció». Així mateix, el Pi recorda que la bona voluntat no és suficient davant d'un problema que preocupa els ciutadans. «No podem consentir que cada any es duguin a cremar 82.000 tones de residus a la nostra illa, amb el conseqüent benefici que reporta a l’empresa concessionària».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.