algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
19°

Neix 'Mallorca Terra d'Acollida'

Les sales de Can Alcover han quedat plenes de gent. | T.M.
Avui a Can Alcover - Espai de Cultura ha nascut una nova entitat de caire solidari, amb un objectiu ben concret: intervenir en favor de les persones refugiades que fugen de Síria i d'altres països en guerra i que arriben a Europa i es topen amb la incomprensió, incapacitat i ineficiència dels governs.
 
El primer acord que han pres  les més de 200 persones que han participat en l'assemblea celebrada a Can Alcover, ha estat constituir una associació anomenada Mallorca Terra d'Acollida. de moment, s'ha constituït un secretariat provisional, format per dotze persones.
 
També s'han acordat les línies de feina: fer accions de pressió cap al Govern Rajoy i organitzar una xarxa de persones voluntàries disposades a acollir, en el seu moment, persones refugiades.
 
La primera acció de Mallorca Terra d'Acollida podria ser el proper dijous 10 de setembre, amb la convocatòria d'una concentració davant la delegació del Govern espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per i per que no en català, fa mes de 8 anys

Ah! vol dir que és de mala educació parlar en català a un de fora? idò, per la mateixa regla de tres deu ser de mala educació parlar en castellà també si el que ve de fora NO és castellanoparlant. Qué curiós això de que és dona per fet que TOTS els que venen de fora ja entenen el castellà però no poden entendre el català. Algú dirà que a Can Alcover tothom entenia el castellà. I jo deman, si acollim refugiats sirians, donarem per fet que ens entendran es castellà? o haurem de ser educats i parlar en àrab? no passeu pena que segur que vindran sense CAP PREJUDIC lingüístic i aprendran el català i tot el que calgui.

Valoració:3menosmas
Per Mallorquins abandonats, fa mes de 8 anys

Jo conec molts mallorquins en precaria situació, no entenc com no els volen acollir.
La gent es fascina per gent exòtica, una pena.

Valoració:4menosmas
Per pues eso, fa mes de 8 anys

Estoy plenamente convencido que todos los que "quieren" ayudar no harán nada, absolutamente, nada.

No es "ayudar" betzols. Es meter gente en casa con todo lo que ello supone. Y callar bastante menos.

Valoració:-9menosmas
Per Gran Caçador, fa mes de 8 anys

Quan arribin les Eleccions Generals, deixau el sobre del Senat buit.
Es la única manera d'acabar amb aquest "Cementeri d'elefants" inútils i corruptes, grans explotadors del Poble Sobirà.
Feis-ho córrer.

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

JM: Jo també ajudaré. Les ONG´s, Ajuntments i altres organismes i associacións, aniràn informant.

Valoració:9menosmas
Per Jm, fa mes de 8 anys

Vull ajudar? Que puc fer?

Valoració:10menosmas
Per MIKK, fa mes de 8 anys

Cap Mallorqui te dira que no quant li demanes que canvii de idioma al castella, ho fara de bon gust, mai en sa vida ningun mallorqui sa queixat per ferho, un altre cossa son es que ja sabem amb so rollo des catala, aquests si que se queixen per canviar al castella...aprofiten qualsevol oportunitat per crear es complicte i demostrar sa seva antiespanyolitat...quin doiuts, voras quin riducul que feis quant se destapi es pastel de sa mentide historica que defensau, perque no dubteu en cap moment que sa veritat se impossara sobre voltros, mes tard o mes prest, despres, estireu totsols, ja no tendreu un bestià per refugiarvos.hi

Valoració:-8menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Spn Direta també és una bona idea. I de passada, també que dónin sostre vivenda als desnonats que son al carrer, i que son aqui. S´ha d´ajudar als refugiats si o si, però també als d´aqui.

Valoració:9menosmas
Per Clar i en català, fa mes de 8 anys

Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense." - Ovidi Montllor

Valoració:14menosmas
Per Paparra, fa mes de 8 anys

A Paperró (supòs que vol dit Paparró, perquè si no sap ni escriure el seu malnom...):
Tu si que t'aferraries al cul d'un espanyol per besar-li...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente