algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Marta Escoda, nova directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar

El BOIB d'avui publica el nomenament de Marta Escoda Trobat com a nova directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar, que no tenia director des d'octubre de 2014, quan Jaume Isern abandonà el càrrec que ocupava des del gener del mateix any.

Escoda és orientadora educativa. Ha treballat a l'EOEP Manacor, és professora associada a la UIB, ha publicat estudis sobre convivència escolar i va ser candidata pel PSM-IniciativaVerds les eleccions municipals de 2011 a Porreres. El passat 3 d'agost va ser designada pel conseller Martí March representant de la Conselleria (grup h) al Consell Escolar de les Illes Balears.

L'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar és un òrgan de caràcter consultiu i organitzatiu d'activitats que ajuden a la prevenció de situacions de conflicte, la recerca de l'èxit escolar, la socialització i formació complementària de l'alumnat, i el coneixement, l'anàlisi, l'avaluació i la valoració de la convivència en els centres educatius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per GTV, fa mes de 8 anys

IES, me fa molta ràbia llegir a gent com tu que opina sense tenir ni idea. Convivèxit NO és un "xiringuito" més i si et molestes en consultar la seva pàgina web ho podràs comprovar. Aquest curs, més de 70 demandes per conflictes escolars resoltes satisfactòriament (ho confirmen els mateixos demandants), més de 200 hores de formació específica per a docents a totes les illes, projectes europeus d'innovació en convivència i èxit escolar, col.laboració molt activa amb l'ODDM, IBSMIA, serveis socials, inspecció educativa, etc, etc. I el reconeixement de la majoria d'institucions socials i educatives. I tot aixó només amb 3 docents i sense director. No menyspreis el que no coneixes ni entens. Informa't i després xerram.

Valoració:4menosmas
Per batomeu s., fa mes de 8 anys

ADEID, no t-enteres o te vols enterar.
No saps qui era l-anterior director... Te sona en Jaume Isern...

Valoració:-13menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

Tot anirà millor que amb aquest personatge ...

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2015/08/22/bauza-reconoce-compro-locales-ocultados/1049428.html

Valoració:2menosmas
Per ADEID, fa mes de 8 anys

Tudar els diners de la ciutadania en designacions de persones afins al Pacte III.

És que no hi havia una directora general per això? És que no li basta al Pacte i ha de posar una directora que ni tan sols és un alt càrrec?

Fum, fum, fum. Despeses, despeses i més despeses.

Valoració:8menosmas
Per IES, fa mes de 8 anys

'Càrrec' de tercera categoria per un
organisme (?) mediocre.

Un 'Xiringuito' més.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente