nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.8°

Esquerra diu que «només amb la independència» Balears aconseguirà el finançament just

El president d'Esquerra a Mallorca, Joan Lladó, ha afirmat aquest dijous que els pressupostos generals de l'Estat per al 2016 «tornen a deixar a Balears a la cua de les inversions» i ha assegurat que «només amb la independència, les illes aconseguiran un finançament just».

«Cada any veim com les Balears se situa en el vagó de cua de les comunitats i rep vuit o nou vegades menys diners que on més s'inverteix», ha assegurat el president de la formació a Mallorca, Joan Lladó en un comunicat.

«Amb aquesta política, l'Estat espanyol frena la potencialitat de la gent que viu a les Balears, independentment d'on hagin nascut i la llengua que parlin», ha afegit Lladó.

El president d'Esquerra republicana a Mallorca també ha qualificat la decisió d'apujar els impostos anunciada pel Govern balear com a «covard», ja que «suposa no enfrontar a l'estat de veritat per aconseguir el que ens correspon».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Vaja, fa mes de 8 anys

El retorn d'en Joan Cadira?

Valoració:-3menosmas
Per dignitat, fa mes de 8 anys

Balears, valencians, i aragonesos, sempre agermants contra es feixisme pancatalanista
Som mallorquins, mai catalufos!

Valoració:-3menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.

Valoració:-1menosmas
Per Mallorca, fa mes de 8 anys

@ i doncs

Els pancas feis rialles per beneits, no per dislexics...

Valoració:-6menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Mireu del 12 AL 16 D´AGOST Teniu la FESTA MAJOR DE .. CARDEDEU ..El Prego el Faran .. ELS TRABUCAIRES El dia 9 a la nit a la Plaça del Ajuntament del Poble .. els Trabucaires .Que son MOLT MOLT AMICS DEL REGIDOR DEL P.P. DE CARDEDEU .. Tambe podeu comprar un dulce tradicional tipico del Poble ELS BORREGOS DE CARDEDEU .. Estan para chuparse los dedos tambe esta EL CAVA DE CARDEDEU ..EL CAVA El podeu comprar a una BODEGA Botiga de licors devant mateix de la Estació de Tren de Cardedeu .. Tambe ELS BORREGOS DE CARDEDEU Els podeu comprar alla mateix a una Pasteleria que trobereu alla al costat tambe devant la Estació de Tren AIXO SI LA ESTACIÓ DE TREN RENFE No li vol POSAR MARQUESINES ALS ANDENES .. Teniu un Hotel al costat mateix de la ESTACIÓ DE TREN SENSE MARQUESINAS .... Si pujeu para arriba teniu LA FONDA GALICIA No ser con es els pobres no poden entra en llocs de rics ha ha ha... PERO LO DELS TRABUCAIRES .. SER AMICS DEL REGIDOR DEL P.P. Si beniu al poble hus hu esplicaran molt millor , hasta hus donaran una sorpresa je je

Valoració:4menosmas
Per Sagrera, fa mes de 8 anys

Joan Lladó, deixa de viure des "cuento" i posa't a fer feina de veres!!!!!!!

Valoració:-12menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

A GRANOLLERS Ja dos TRIPARTITS al Ajuntament de Granollers un es el que esta a Favor de la Independencia C.I.U. ,,, E.R.C. I LA CUP . Al altra lado del camp esta el ALTRA TRIPARTIT ..... ANTI-INDEPENDENTISTA .. Son P.S.C.= P.S.O.E. .....P.P. y CIUTADANS ..... EL Govern Balear tambe es ANTI--INDEPENDENTISTA Ja que manda el P.S.O.E. Que son del NACIONALISME ESPAÑOL Igual quel P.P. .....ARTUR MAS I JUNQUERAS .. Volem una CATALUNYA INDEPENDENT Nomes per poguer FER OFICIAL LA LLENGUA CASTELLANA Aixo si es perjudicar la LLengua Catalana LA LLengua Castellana es el CANCER Que mata i acaba amb la LLengua i Identitat catalana aquesta emfermetat la porten Espanyols i immigrants que no volem apendra la llengua catalana ... SER CATALÀ ES PARLAR EN CATALÀ ..... UN PAIS UNA SOLA LLENGUA OFICIAL CATALUNYA LA CATALANA

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Ni és de Cardedeu, ni nom Josep, ni té dislèxia, ni és sobiranista. Aquest és un gonella, dels que roden per aqui habitualment, que ara intenta riurer-se'n de noltros.

Valoració:-3menosmas
Per Dignitat, fa mes de 8 anys


Balears, valencians, i aragonesos, sempre agermants contra es feixisme pancatalanista
Som mallorquins, mai catalufos!

Valoració:-18menosmas
Per turmeda, fa mes de 8 anys

Josep Pagès, ja has provat d'anar al metge?

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente