nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Les platges del sud d’Eivissa, entre ‘Les 10 pitjors platges d'aquest estiu’

Festa a la platja de s'Estanyol.

Arriba l’estiu i abunden, sobretot a les xarxes, les llistes de les 'millors' platges per anar a nedar o fer un capfico. Greenpeace, però, ha publicat la seva llista de les ‘les 10 pitjors platges d'aquest estiu’. Entre aquestes deu platges trobam les dels trams sud i sud-est d’Eivissa.

L’organització ecologista explica que ha publicat aquesta llista per denunciar la urbanització massiva del litoral, el malbaratament de diners públics, la contaminació de les aigües, el model insostenible, el soroll i la destrucció de les dunes o coralls.

A Eivissa, trobam, «especialment als trams, sud i sud-est, un model insostenible d'ús del litoral, on en molts trams de l'illa les platges s'han convertit en un centre comercial». Posen com a exemple la macrofesta que es va celebrar a la platja no urbanitzada de s'Estanyol. També han citat les paraules d’Abel Matutes, president del grup hoteler Fiesta Hotel Club, i director de molts complexos hotelers a Eivissa: «En la nova Llei de Costes he treballat molt», expressà Matutes.

A la llista de les ‘pitjors platges d'aquest estiu’ també podem trobar altres platges com la de l'Algarrobico, a Almeria; l'entorn de la platja d'Os Praceres o les ‘macrobarraques’ de les platges d'Alacant.

VEURE LA LLISTA COMPLETA

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PepaEivissa, fa mes de 8 anys

És una llàstima veure com s'ha anat destrossant la nostra illa i com encara s'hi volen fer més desastres... és com si no n'hi hagués prou i cada vegada l'haguéssim de sucar més i més: més gent, més hotels, més beach clubs...
A l'estiu tot es transforma i som els esclaus-criats-servents d'una gent que només ve a passar-ho bé i s'enfot de com quedi l'illa quan ells se'n van (amb algunes excepcions).
Quin turisme de qualitat vendrà a veure ses Figueretes o sa platja d'en Bossa? o una ciutat (Vila) cada vegada més inhòspita i més inhumana? quin turisme de qualitat es vol dutxar amb aigua salada o cuinar amb aigua no gaire potable?
No sé si ja és massa tard per tornar endarrera, tal vegada per posar el fre, però res més.

Valoració:0menosmas
Per Una altra Eivissa és possible., fa mes de 8 anys

A Eivissa el que cal és menys turisme i de més, de molta més, qualitat. Cal mantenir uns nivells acceptables de creixement i de benestar per als eivissencs residents, assegurar els llocs de feina per a la gent que hi viu i generar riquesa per continuar creixent i reinvertint en la illa. Però no cal que aquí tothom vingui a omplir-se le butxaques, ni generar llocs de feina per a gent que no hi viu ni paga impostos aquí i que marxa quan ja han espremut la mamella. Això és sobrexplotació dels recursos (no hi ha ni aigua) i del territori, i a sobre encareixen el nivell de vida de les classes mitjanes i baixes que a males penes poden substitir i tenir una vida digna. Prou ja idò d'aquest sense sentit.

Valoració:5menosmas
Per Pere, fa mes de 8 anys

Joan, la portada va per ordre cronològic, el que avui és actualitat demà ja no ho és, així fncionen tots els diaris.

Valoració:6menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Si posant els "articles" en portada no els llegeix ningú, llevar-los d'ahi és lo mateix que amagar una conquilleta en la platja per a sempre.

Valoració:-4menosmas
Per Maria, fa mes de 8 anys

@ Troller
Tan difícil és per a tu fer comentaris sense intenció d'ofendre?

Valoració:7menosmas
Per troller, fa mes de 8 anys

un gallifante para el becario del dB, que hoy se lo ha ganado!

Valoració:-7menosmas
Per dB, fa mes de 8 anys

Joan, no hem llevat l'article, només l'hem tret de la portada, com totes les peces 'antigues'. Aquí tens l'enllaç per poder-la tornar a llegir. http://dbalears.cat/politica/2015/07/11/286537/assemblea-docents-mostra-decepcio-preocupacio-per-les-mesures-anunciades-per-aturar-lomqe.html

Valoració:6menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Per què heu llevat "l'article" sobre la assemblea de docents que havia emés un comunicat sense haver-se reunit? semblau l'organ de propaganda de la UOB. Sou patètics.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente