cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Nova denúncia contra la Conselleria d'Educació per la manca de transparència en l'adjudicació a interins

L'Assemblea de Docents ha presentat una demanda en el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma  contra la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

El col·lectiu acusa la Conselleria de no haver presentat la documentació necessària per justificar la desaparició d'algunes places que s'havien publicat. Denuncien fins a un total de 43 irregularitats i també el fet que la Conselleria no n'ha volgut donar explicacions als demandats.

Segons l’Assemblea, el procés normal i legítim hauria d’iniciar-se amb la publicació de la llista de places vacants a la web de la Conselleria. A continuació els interins sol·liciten amb l’ordre que desitgin les places a les quals volen optar i finalment la Conselleria atorga les vacants en funció de la puntuació de cada interí/na.

Però els docents denuncien que les pràctiques de l’actual Conselleria s’allunyen del procés desitjat. Afirmen que cada any, apareixen i desapareixen places pels interins. En les adjudicacions pel curs 2014-15 l’Assemblea Docent ha detectat 43 irregularitats. A més, el col·lecctiu recorda que la Conselleria s’ha negat a presentar els expedients d’aquestes anomalies als demandants directament afectats.

Els docents recorden els escàndols derivats de l’arbitrarietat i les assignacions a dit d’alguns interins, i esmenten dos exemples molt recents: Enumeren en primer terme el cas Trobat , l'intent de la Conselleria de traslladar a Mallorca a un professor afí del PP amb plaça a Menorca i que va centrar la polèmica dimissió del director general d'Educació Miquel Deyá. I en segon lloc esmenten la «vergonyosa» reubicació a un centre de Palma del fill d’una funcionària d’Educació, la Sra. Carmen Haces.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquest homo diu dois, fa mes de 8 anys

El Sr. Vargas Llosa comet un error de principiant en la seva análisi: confón el nacionalisme, que no es més que tribalisme, un moviment natural del home arreu del mon, cercant securetat,protecció i relacions humanes, amb la glorificació d´aquest tribalisme. És aquesta glorificació la que resulta molt perillosa i amb tots els respectes, la tribu hispánica no només no n´está excenta, sino que resulta especialment virulenta actualment.

Valoració:1menosmas
Per Escriure tot en majúscules és una incorrecció, fa mes de 8 anys

Però i sobretot, a noltros que ens importa, el que pensa un escriptor que se va fer famós, amb una novela de meuques i soldats? I bén pensat, quines lliçons patriòtiques pot donar un renegat de la seva terra natal? Que cluqui el bec, perque té molt per callar!

Valoració:4menosmas
Per Pep, fa mes de 8 anys

Els ultranacionalistes espanyols ja tornen a posar en Vargas de referent. Que una persona pugui escriure bé, no vol dir que les ses idees siguin bones. De fet, no és massa llarg ja que predica el que ell no fa. Pot començar a donar exemple i deixar aquest discurs nacionalista espanyol.

Valoració:3menosmas
Per vols dir?, fa mes de 8 anys

Joer, aquesta gent no és normal. Aixó per força deu ser una conspiració o que tots hem estirat la pota i som a l´infern.

Valoració:1menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 8 anys

VARGAS LLOSA:
"TODO NACIONALISMO ENTRAÑA UNA VIOLENCIA POTENCIAL", AUNQUE SE PRESENTE COMO "PACIFICO" Y BUSQUE LOGRAR SUS OBJETIVOS CON ELECCIONES YA QUE DISCRIMINA A LAS PERSONAS POR SU LUGAR DE NACIMIENTO, LENGUA O COLOR DE LA PIEL, Y A AUGURADO QUE EL NACIONALISMO CATALÁN NO PROSPERARÁ.
LOS NACIONALISTAS BENIGNOS Y CIVILIZADOS DEFIENDEN UNA DOCTRINA QUE A MEDIO O LARGO PLAZO CONDUCE A LA VIOLENCIA.
LA HISTORIA DE LA HUMANIDAD PRUEBA ESTA VIOLENCIA LATENTE EN EL NACIONALISM, AL QUE HA ATRIBUIDO , JUNTO CON LA RELIGIÓN, "LAS PEORES CATÁSTROFES DE LA HISTORIA".
VARGAS LLOSA TACHA EL NACIONALISMO DE "SUBCULTURA" PORQUE NO REPRESENTA UN CÚMULO DE IDEAS QUE PROPONGAN UINA FÓRMULA CIVILIZADA DE COEXISTENCIA, SINO QUE SE BASA EN "UN ACTO DE FE" Y CONSTITUYE "UNA RELIGIÓN QUE NO QUIERE DECIR SU NOMBRE".
EL NACIONALISMO CATALÁN NO PROSPERARÁ PORQUE ESPAÑA Y TAMBIEN CATALUÑA YA HAN A VANZADO SUFICIENTE COMO PARA RETROCEDER A UN SISTEMA DE COEXISTENCIAS QUE TRAERIA DESGRACIAS A ESPAÑA, CATALUÑA Y EUROPA.
EL NOBEL HA APUNTADO AL NACIONALISMO COMO LA PEROR CARA DEL POPULISMO, QUE HA DESCRITO COMO UNA "FÓRMULA VAGA,CONFUSA Y MUY GENERAL QUE CONSISTE EN POLITICAS DEMAGÓGICAS QUE SACREIFICAN EL FUTURO EN NOMBRE DE UN PRESENTE, Y QUE ACTUAN MOVIDOS POR LA GRATIFICACIÓN ELECTORAL INMEDIATA.

Valoració:-6menosmas
Per Vaja, fa mes de 8 anys

Per aquí hi ha una ploma que va de gallet i no es rossa.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente