algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Vicent Marí, nou president de la FELIB

Avui dilluns ha tengut lloc una Assemblea General extraordinària amb un únic punt del dia, elecció i nomenament del nou President de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears, i a la qual hi estaven convocats tots els membres de la FELIB, els batles i batlesses de les Illes Balears, així com presidents dels quatre consells insulars.

S’ha iniciat la reunió amb la proclamació del Sr. Vicent Marí torres, batle de Santa Eulària, com a nou president de la FELIB. Les seves primeres paraules han estat “d’agraïment per l’ajuda i per aquest recolzament, esperant que aquesta nova etapa sigui profitosa i positiva”. Marí, ha manifestat que “continuarà la feina i el comprimís de cooperació impulsat des d’aquesta casa per qui ha estat fins ara el nostre president, Sr. Joan Albertí”

Tot seguit ha començat l’assemblea ordinària de la FELIB, amb l’elecció del Sr. Julio Martínez, com a vicepresident primer de la FELIB.

Finalment, l’Assemblea General ha aprovat per unanimitat el pressupost per a l’exercici 2015, per un total de 447.237,11 euros. Aquest pressupost s’ha vist incrementat en un 2,5% en comparació amb l’any passat. El gruix dels ingressos són les quotes que paguen les entitats locals associades i les subvencions de les administracions supramunicipals (el Govern de les Illes Balears, i l’EBAP en relació al Pla de Formació Contínua).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.