L'operadora 'Parlem' aterra a Balears per oferir un servei 100% en català
La nova operadora de telecomunicacions catalana 'Parlem' aterra també a les Balears per oferir un servei 100% en català. Avui fa una setmana que es va posar en funcionament aquesta companyia que pretén oferir «un servei per a tot el territori de parla catalana», segons explica el seu fundador, Ernest Pérez-Mas.
L'empresa compta amb Orange com a proveïdor per poder oferir els seus serveis, no només a l'Estat espanyol, sinó per tot el món. Pérez-Mas destaca que «qualsevol persona pot contractar els nostres serveis, que compten amb el valor afegit de ser atesos sempre en català; on preval el concepte de proximitat i oferint sempre la millor tecnologia».
'Parlem' ja ha detectat un gran interès entre algunes empreses balears, que ja han mostrat la seva intenció de ser els seus distribuïdores a l'arxipèlag. Pérez-Mas defensa que «no som ni volem ser una low cost, però els nostres preus estan un 20% per sota de les tarifes de veu i dades de les grans companyies».
El pla d'empresa preveu oferir en el primer trimestre de 2015 el servei de telèfon fix i ADSL Tant a empreses com a particulars i en el segon trimestre, oferir també televisió online.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
17 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Totes aquestes empreses sempre se obliden de oferir una tarifa plana de accés a internet per banda estreta (56k).
A ESPermatozoide (vaja nomet...) clar una empresa d'aquí (de confiança...) que té sa seva pàgina web en castellà, anglès i alemany... El vostre problema és que no vos sabeu posar a sa nostra pell, perquè ja ho teniu tot en castellà. Jo vull viure plenament en català, vull veure televisió en català, consumir productes etiquetats en català, tenir la possibilitat d'anar al cinema en català, llegir premsa i escoltar ràdio en sa meva llengua i comunicar-me en català perquè és sa meva llengua materna i si hi ha una companyia telefònica que m'atén en català, encara millor. Si tu no vols consumir res de tot això en aquesta llengua fes el que vulguis, ja tens sa teva que està per tot arreu, però no critiquis a aquells que volem viure en català perquè és una falta de respecte ja que jo no te critic a tu ni ses teves preferències. Hi ha una frase de Ovidi Montllor que te defineix perfectament: "Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense" Teniu un complexe de superioritat tan gran que no teniu respecte pels que no pensen com voltros,
Polakina, yo te recomendaría IB-Red. Además de ser más baratos, es una empresa de aquí, no como estos forasteros catalanes. Ya me cuentas
Ah, perfecte! Aquí una altra molt possible clienta, i d'un grapat de línies!
En una economia de lliure mercat, una empresa ofereix un servei en una llengua oficial als consumidors que la parlen i hi ha uns figures que es piquen :))) Això només deu passar a les Illes Balears i a Ucraïna.
En Me Xap, primer dóna per descomptat que qualsevol persona que usi la llengua pròpia i oficial de les Illes Balears és independentista. A més, ell, per a demostrar que no és català, cerca entre totes les operadores i tria la més cara. Amb aquests genis de megapatriòtica butxaca foradada no ha d'estranyar que Espanya sigui un estat intervengut i rescatat.
Hi ha preocupació en l'espanyolisme. Endavant amb el projecte nostrat!
guepard, ¿tú también? Ya tenemos 4!!! Vamonossssss!!!!!
Ui ui ui com els hi cou als franquistes a sou del PP! Si no els agrada a ells segur que és una bona notícia per la nostra llengua i una passa enrere per la colonització castellana. ;))))
con andritxol ya tienen tres clientes más. Esto es imparable!