nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
17°

Dues-centes veus demanen la independència a la 'V' d'Es Mercadal

Imatge d'Es Mercadal aquest dimecres. | Gemma Andreu

Unes dues-centes veus, tres-centes segons els organitzadors, han clamat per la independència dels Països Catalans en l'acte de la Via Catalana que s'ha dut a terme a Es Mercadal aquest dimecres a les 19 hores. La manifestació, en què no s'han registrat incidents, s'ha dut a terme entre les avingudes Mestre Garí i Metge Camps, amb el nexe de la plaça General Galbis.

Al llarg de l'acte alguns participants s'han animat amb càntics a favor de la independència, han immortalitzat el moment amb fotografies i han deixat clar el seu posicionament en aquest esdeveniment que ha comptat amb el suport d'Esquerra Republicana-Menorca i del PSM, i amb l'objectiu de "deixar constància que els menorquins són i seran part de la nació", expliquen els organitzadors.

La Via Catalana ha comptat amb la participació de menorquins, catalans residents a l'illa i alguns turistes que no podran estar demà a Catalunya per celebrar 'la Diada' amb motiu de l'11 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per agata, fa mes de 9 anys

Nos sobran todos los politicos k hay al frente y en reserva fuera todos en general,devuelban todo lo robado,todos los pueblos deben obtener lo mismo con respecto a su trabajo,no hacer mas vagos,y dejar k las personas vivan en paz sean españoles o catalanes,valencianos,creo k los politicos nos estan llevando a una guerra.

Valoració:0menosmas
Per Juanjo, fa mes de 9 anys

Catalans feu el vostre camí, Via Catalana, Independència.
Enveja, això és històric.

Valoració:2menosmas
Per dues centes, fa mes de 9 anys

dues centes pessetes fa 30 anys era molt de doblers , dir dues centes persones és com dir que hiha dues centes formigues al meu jardía quant tothom sap que dues centes formigues són poques formigues , pero dues centes formigues dins una casa poden fer mal be el menja de tota una familia.
com dir clam per la independencia a la la plaça major de Palma i nones i van anar 200 persones .
Aquest diari magnifica les coses de tal manera que sense donar-se´n fa que pensa que la resta de noticies som per l´estil

molt malament

Valoració:0menosmas
Per payasada, fa mes de 9 anys

El primero de la derecho llamndo por el móvil, dando a entender que ni le va ni le viene y el del balcón que solo tenía que bajar un piso, viendo la payasada. Dos con sombrerito, y los otros 15 o 20 como quién espera la procesión de la beateta. Impetu, coraje, valentía, decisión y demás virtudes no hace falta nombrarlas, pues están bien visibles. I ara a beranar que ja es hora.

Valoració:-3menosmas
Per Marina, fa mes de 9 anys

Així m'agrada, enhorabona!

Valoració:6menosmas
Per República de les Illes Balears, fa mes de 9 anys

La independència de Catalunya beneficia les Illes Balears.

Fins ara l'Estat espanyol ha estat un instrument en mans de l'imperialisme de Castella, per contra, si Catalunya s'independitza els altres països que ocupa Castella voldran alliberar-se i Castella, debil, haurà de cedir i compartir l'Estat espanyol amb ells o perdre'ls.

Quan Catalunya s'independitzi, Espanya es dissoldrà!

Hem d'estar preparats per construir unes Balears en ses millors condicions, d'autogovern, econòmiques, culturals i socials!

Tenim 2 opcions:
1. Ser una colònia de Castella, amb més expoli fiscal, més doblers pagats a Madrid-Castilla, centralisme, assimilació língüística a Castella o
2.Enfortir sa nostra cultura i llengua que és la mateixa que la dels Catalans del Principat, enfortir sa nostra economia i una aliança amb Catalunya-Valencia per prosperar i per lluitar contra l'imperialisme pancastellanista i guanyar sa independència de les Illes Balears.

1. desaparició del nostre poble
2. supervivència i millora de ses nostres condicions!

Balears no necessita España. Catalunya parteix. Noltros quedam o partim?

Valoració:10menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

Sensiblement molta més gent que a Eivissa dissabte dia 6, on em digueren que érem com una quarentena. Preocupant si ho miram des d'Eivissa

Valoració:8menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

Menuda comida de coco que os han hecho. Lo siento por vosotros, porque la desilusión va a ser muy grande, pero no tenéis la más mínima posibilidad de dejar de ser españoles, salvo que os nacionalicéis de otro país real: Francia, USA, Belice, etc. No está permitido inventarse nacionalidades inexistentes, tipo Países Catalanufos. Vuestro destino es seguir siendo españoles. Es lo que hay.

Valoració:-9menosmas
Per AVANÇAM, fa mes de 9 anys

La gran revolució nacional catalanista per la nostra llibertat s'escampa a poc a poc i sense aturar-se com una taca d'oli.
VISCA MENORCA LLIURE!
VISCA CATALUNYA LLIURE!

Valoració:15menosmas
Per Francesc, fa mes de 9 anys

Hi havia molt més de dues-centes persones, per començar.

I sí, ha estat un èxit, amb tant jovent fora i amb moltíssima gent que no hi podia anar per feina. Jo mateix, personalment, en conec més de deu que els hauria fet ganes venir de Ciutadella.

Els trolls demostra que la cosa cou! Com els de la contramanifestació españolera! mesquinets!! xD aquests sí que no es veuen perquè eren 4 de comptats, ben igual que l'any passat. Quina vergonya d'orgullo patrio ;)

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente