algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Dimiteix el batle de Ciutadella pels fets de Sant Joan

Sintas en una imatge d'arxiu. | Carme Fontestad

El batle de Ciutadella, José María de Sintas Zaforteza, acaba d'anunciar la seva dimissió irrevocable al programa "Avui és el dia" d'ULTIMA HORA Ràdio, dirigit per Carlos Durán i Lina Pons.

El primer edil de Ciutadella ha explicat que la seva decisió està motivada pels fets registrats durant les festes de Sant Joan d'aquest any i l'accident en els "Jocs des Pla" amb la mort de Núria Balcells Mur, de 66 anys.

José María de Sintas ha manifestat que se sent profundament afectat pel que ha passat i els comentaris a les xarxes socials, que han fet efecte en el seu ànim, i han provocat aquesta decisió.
El comitè de direcció del PP-Ciutadella difondre aquesta passada nit un comunicat en què agraeix a l'alcalde "el seu gest de valentia a l'hora d'assumir tota la responsabilitat sobre els fets".

Ha afirmat que "és una cosa habitual en ell" i va anunciar que José María de Sintas lidera "les actuacions futures i les iniciatives que seran necessàries per seguir millorant la seguretat de les nostres festes".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet Pepet, fa mes de 9 anys

La seva segona d'abord si que ha de dimitir, per inútil.

A veure, els cavalls són perillosos, si possassin tanques al finals i en el recorregut, ja estaria bastant arrenjat.

Ara si el que volen és que si sigui com fins ara, és a dir, que l'espectacle sigui que atropellin a una multitud segons la sort del dia, que no toquin res.

Sempre passa el mateix fins que no hi ha desgràcies els putes polítics no fan res. Jo si fos l'asseguradora, els enviaria a judici per capbuits, és tercer mundista, i si no que s'avisi a la gent que això, és com anar a torejar bous.

Valoració:9menosmas
Per Nolis, fa mes de 9 anys

Cada any dic el mateix. A les festes de Ciutadella hi ha massa gent. És una cosa exageradíssima la quantitat de gent que hi ha i, a damunt, molta gent hi va només a engatar-se. Crec que la solució passa per limitar l'aforament.
Aquest excés de gent, de la qual la majoria va beguda, no només augmenta considerablement el perill de que hi hagi algun accident, sinó que a més desllueix totalment la festa.

Valoració:27menosmas
Per Ropit, fa mes de 9 anys

A veure si la coa fa de 3º cama?

Valoració:0menosmas
Per Ropit., fa mes de 9 anys

Lamentam els motius, però tots fossin com ell.
Ara me'n adon que l'estàtua del cavall es sostén només damunt dues cames. Vaig llegir una vegada que cap escultor ho havia aconseguit mai. Ni Leonardo, ni Miguel Angel...ni ningú.
Vaja cosa curiosa!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente