nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
15°

Mallorca acull avui el I Festival 100% Animal

1992
Associacions animalistes, ONG’s de refugis i protectores d'animals de Balears han organitzat per avui diumenge el I Festival 100% Animal. | Arxiu

Associacions animalistes, ONG’s de refugis i protectores d'animals de Balears han organitzat per avui diumenge el I Festival 100% Animal que inclou nombroses activitats per a les mascotes i per a conscienciar la societat de la importància de la protecció dels éssers vius. El festival es farà de 10:00 a 19:00 hores a l'Agroturisme Ca Na Susi, situat a la carretera de Valldemossa.

Un total de 21 entitats, entre les quals AnimaNaturalis i Amics dels Animals d'Esporles, participen a la jornada que comptarà amb un espai de 80.000 m2 on les mascotes podran gaudir de la fira.

Entre els actes organitzats s'hi troben: un mercadet solidari de les entitats sense ànim de lucre, un concurs de dibuix i de maquillatge infantil, xerrades sobre el vegetarianisme i la defensa dels animals, concerts de jazz i música alternativa, concursos, etc. Totes les activitats seran gratuïtes.

Menú vegetarià
El festival comptarà, a més, d'un servei de bar-restaurant amb menjar i menús vegetarians. Els organitzadors esperen que aquesta fira “es consolidi i es converteixi en referència del calendari mallorquí pel seu caràcter solidari” i en defensa dels animals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un eivissenc més, fa mes de 10 anys

Davant aquesta fotografía, qui pot repetir aquella dita de portar-se com el ca i el gat?

Valoració:2menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

Els animalets son els nostres companys i son millors "persones" que els humàns, però i darrerament, amb la crisi encara tenim menys recursos per ajudar-los. Dsitj de tot cor que aquest festival sigui un éxit.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente