algo de nubes
  • Màx: 16.89°
  • Mín: 12.25°
16°

TV3 es veurà al País Valencià si es 'respecten' les senyes d'identitat valencianes

El portaveu del Consell valencià, José Císcar, ha explicat que el Govern central és ara «molt més receptiu» que l'anterior en aquesta qüestió

El vicepresident de la Generalitat Valenciana i portaveu del Consell, José Císcar, ha assegurat aquest divendres que TV3 es podrà veure al País Valencià quan el Govern espanyol garanteixi un nou múltiplex i sempre que Catalunya «respecti» les senyes d'identitat valencianes.

Císcar s'ha expressat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, després de ser preguntat per si l'executiu d'Albert Fabra ha mantingut contactes amb el Govern català perquè TV3 pugui veure's al País Valencià.

El vicepresident ha posat èmfasi que tant Fabra com el seu Govern són «totalment receptius a solucionar aquesta situació», tot i que ha indicat que sempre tenint en compte la «reciprocitat», de manera que al País Valencià es pugui veure TV3 i a Catalunya, Canal 9.

Tot i això, ha destacat que, per a això, hauran de complir-se dues condicions.

La primera és que el Govern espanyol, que, segons la seva opinió, és «molt més receptiu» que l'anterior, habiliti per al múltiplex autonòmic de TDT que possibiliti la recepció al País Valencià de TV3, però també d'altres televisions de comunitats autònomes limítrofs.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Sagrera, fa mes de 12 anys

La "Comunidad Blaveriana" ja no en té, d'identitat. Si els blaveros s'emprenyen tant amb la denominació País Valencià, perquè no s'emprenyen quan li diuen "Levante"? Idò a jo me pareix que que te diguin LEVANTE és un atemptat contra la identitat del Regne de València.
Hipòcrites!!!

Valoració:6menosmas
Per Elisa, fa mes de 12 anys

És a dir, si TV3 emet en espanyol, no? Es pot ser més cínic?

Valoració:0menosmas
Per jordi, fa mes de 12 anys

Senyes d'identitat ? La policia feixista valenciana? la paella o la ruta del bacalao ? no fotem ... vergonya de ser valencià i cada dia més ...

Valoració:5menosmas
Per Xareca, fa mes de 12 anys

Poc a poc, les aigües torneràn al seu llit. El Valencià forma part del Català, així s´aprèn a les universitats i així ha d´esser. Felicitacións als valenciàns i a tots els catalanoparlants.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente