cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
27°

Rafel Torres vol lluitar contra l'atur

La primera vara d'Inca, que govenarà amb majoria absoluta, es compromet a no apujar impostos i a mantenir les polítiques socials. S'emocionà en parlar de la família

Regidors:
PP (10) Felip Jerez. Rosa Maria Tarragó. Margalida Horrach. Antonio Jesús Aguilar. Catalina Coll. Andreu Gili. Magdalena Cantarellas. José Pastor. Maria Payeras. David Devis.
PSOE (6) Francesc Xavier Ramis. Virgilio Moreno. María José Fernández. Antònia Maria Sabater. Margalida Llobera, María Carmen Oses
PSM-IV (2) Antoni Rodríguez Mir. Andreu Caballero Romero.
II (2) Àngel García Bonafé. Maria Francisca Barceló Truyol.

L'Ajuntament d'Inca no apujarà impostos i mantindrà les polítiques socials. "Em compromet a no fer ni una passa enrere per ajudar la gent que més ho necessita i per dotar de recursos l'àrea de Benestar Social", va reiterar el popular Rafel Torres en el discurs que va pronunciar després de ser investit batle d'Inca. Torres insistí que la seva "principal preocupació" és "crear llocs de feina".

El ple d'investidura de Rafel Torres es va desenvolupar amb normalitat i sense gaires sorpreses. Maria Payeras, la regidora més grans, i David Devis, el més jove, varen dirigir la sessió fins que el ple va quedar formalment constituït. Sols el Partit Popular, amb majoria absoluta, va presentar el candidat.

Després, en haver promès el càrrec, vingueren els parlaments. Primer fou el de Torres, que s'emocionà i va deixar caure alguna llàgrima en agrair el suport a la família. A més de mostrar-se preocupat per la taxa d'atur existent a la capital del Raiguer, Torres es recordà de les tres infraestructures que tanta polèmica causaren la legislatura passada: la reforma del teatre Principal i la construcció del tercer polígon i la ronda Nord. Respecte d'aquestes iniciatives, l'oposició va recordar a Torres que ara, amb el PP en el Govern i en el Consell, "ja no hi haurà excuses".

En acabar el ple, un grup d'indignats simulà un funeral per la democràcia, que tingué lloc a la plaça d'Espanya. Crearen expectació, però els regidors, en acabar, no els varen fer gaire cas: seguiren el seu camí. Entre el públic assistent al ple hi havia el president i el vicepresident del Parlament, Pere Rotger i Antoni Diéguez, respectivament; la presidenta electa del Consell de Mallorca, Maria Salom; i l'expresident del Govern el també inquer Cristòfol Soler.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.