algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

FACUA recomana “prudència i planificació” en les rebaixes d'estiu

La temporada estival de preus més baixos començarà el pròxim 7 de juny

L'organització FACUA-Consumidors en Acció de les Balears ha recomanat "planificar bé les rebaixes" d'estiu que començaran el pròxim dia 7 per evitar la compra compulsiva i "prudència" per controlar la despesa, mentre ha instat a les associacions de comerciants a demanar el seu avançament.

Entre els consells que ha facilitat FACUA per ajudar al consumidor en les rebaixes en un comunicat, ha recomanat "la confecció d'un inventari" dels articles que necessita i elaborar un pressupost de la despesa, així com deixar les targetes de crèdit a casa "per evitar desagradables sorpreses".

FACUA ha recordat que els articles han de conservar les mateixes característiques de qualitat i han de tenir assenyalat de forma visible el preu anterior i el rebaixat, com també ha convidat els consumidors a denunciar qualsevol irregularitat que puguin observar.

L'organització ha afegit en el comunicat que creu que "les associacions de comerciants haurien de plantejar-se la possibilitat en cas de sol·licitar a les autoritats l'avançament de l'època de rebaixes".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TV3VOLEM, fa mes de 14 anys

i la FACUA aquesta no podria protestar també perquè ens tornin TV3 ???

VOLEM TV3 !!!!
SENSE CENSURES !!!!
Valoració:1menosmas
Per ciutadana, fa mes de 14 anys
¿començaran dia 7? ¿n'estan segurs?
fa temps que les liquidacions, ofertes, etc. han començat...
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente