algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Arrestats a Palma els presumptes autors d'un frau de set milions d'

Les detencions són resultat de mig any de treballs d'investigació

Agents del Grup de Deliqüència Econòmica del Cos Nacional de Policia, amb col·laboració de la Fiscalia Anticorrupció de les Illes Balears i de la Delegació Hisenda detingueren dijous passat, dia 15, pels vols del migdia cinc persones, totes acusades d'un delicte de falsedat documental i contra la Hisenda Pública. Els detinguts, tots de nacionalitat espanyola, són Esteban A. F., de 57 anys; Luis A. F., de 52; Esteban A. A., de 31; Roberto A. A., de 29; i Javier A. A., de 34.

Dijous mateix horabaixa va ser escorcollat el local de l'empresa des de la qual presumptament es varen cometre els delictes, una constructora i promotora d'habitatges que està situada al carrer de Son Dameto de Palma.Segons informà la Policia Nacional aquesta promotora és d'una grandària entre mitjana i gran -amb aproximadament 50 treballadors-. Els agents confiscaren a l'immoble de l'empresa nombrosa documentació i suports informàtics per ser estudiats pels investigadors.

A més a més, dins d'aquesta mateixa operació una sisena persona fou detinguda ahir, divendres, aproximadament a les deu del dematí. Es tracta de Josefa N. I., de 41 anys, també de nacionalitat espanyola, i la qual és acusada dels mateixos delictes que els altres cinc detinguts del dia anterior.Segons informaren les fonts policials, s'estima que la quantitat de doblers defraudats a l'Hisenda Púlica és d'uns set milions d'euros.

El presumpte delicte es realitzà mitjançant factures falses i l'impagament d'impostos. Les detencions han estat fruit d'uns treballs d'investigació que han durat gairebé mig any. Ahir l'operació encara continuava oberta. La Policia Nacional informà que s'estan tramitant les corresponents diligències policials.La Prefectura Superior de Policia de les Balears emeté ahir horabaixa una nota de premsa en què informava de l'operació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.