cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Tot a punt per a l'Acampallengua

Els voluntaris enllestiren la pancarta que s'exhibirà a Son Servera

82624
Al gran llençol blanc que preparaven ahir els joves, s'hi pot llegir Acampallengua 2008.

Tot és a punt per a la celebració d'una nova edició de l'Acampallengua, que enguany es durà a terme a Son Servera amb la participació de prop de 5.000 joves els pròxims 24 i 25 de maig. L'objectiu de la iniciativa, segons explicaren ahir Toni Moyà i Sebastià Maimó, és clar: demostrar que és possible viure les 24 hores del dia en català».

Un grup de voluntaris de Joves de Mallorca per la Llengua enllestí ahir a la plaça Major de Palma la gran pancarta que donarà la benvinguda als participants, que podran gaudir enguany d'activitats de tot tipus: des de cinema a teatre i d'actuacions musicals de grups com Antònia Font, Els Pets o Música Nostra.

L'acampada, que gaudiex del suport del Govern balear, el Consell de Mallorca, l'Obra Social de Sa Nostra i l'Ajuntament de Son Servera, tindrà lloc a l'antiga estació de tren, mentre que el concert es realitzarà a la plaça del Mercat. Els interessats a assistir a l'acampada han d'avançar un abonament de 25 euros.Tanmateix, abans de l'Acampallengua, tots els que estimin la nostra llengua tenen una cita important: la diada que organitza l'Obra Cultural Balear per a dissabte que ve, 17 maig, sota el lema «La nostra llengua al carrer». L'organització avançà ahir les actuacions musicals previstes. Miranda Jazz Quartet a la plaça Major, Música Nostra a Santa Eulàlia, i Obrint Pas i Anegats a la plaça de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.