muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

L'aigua de maig fa que Palma s'ompli de turistes

Pluja ininterrompuda del migdia fins a la nit

A.M. Palma.

L'aigua que començà a caure de manera ininterrompuda ahir migdia, devers les dotze, fins a darrera hora de la nit, va provocar que Palma s'omplís de turistes durant bona part de la jornada. Així, se'ls pogué veure transitar pels carrers comercials de Palma abrigats amb capellines i paraigües. Com que el temps no convidava a anar a la platja, es decantaren per aquesta opció.Tot i que la temporada turística oficialment encara no ha començat, era coneixedor que els hotels de la Platja de Palma gaudeixen d'una bona ocupació.

El trànsit de totes aquestes persones causà no poques dificultats als autòctons per poder caminar amb normalitat. A les sis de l'horabaixa, la gran quantitat de cotxes que sortiren al carrer provocaren embossos a les principals vies d'accés al centre de Palma, com són el carrer Aragó, de Manacor i Eusebi Estada. El torrent de la Riera portà tot el dia un cabal d'aigua constant, cosa que arrossegà fang i residus cap a la mar. Això es produeix dues setmanes després que Emaya hagués netejat el fons del torrent.

Pel que fa al món de la pagesia, la precipitació no caigué bé per a tots els conreus. De tothom és sabut que per aquests temps allò que ha de menester l'hortalissa és aigua per davall i sol per damunt, no a l'inrevés.Tanmateix, ahir va ploure bé. Això vol dir que l'aigua caigué amb un ritme constant, sense causar danys ni destrosses. Els entesos coincidiren que aquesta gran ploguda no és d'estranyar en aquest període de la primavera, ja que aquesta època de l'any, que és de canvis constants, es caracteritza per fer aquest tipus de pluja de manera inesperada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.