algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Els felanitxers podran comprar un solar per construir-s'hi la tomba

La Sala treu a concurs l'ampliació del cementeri per 420.000 euros

L'Ajuntament de Felanitx durà a terme un projecte d'ampliació del cementeri, una reclamada i necessària iniciativa que l'equip de govern del PP arrossega des de l'any 2006. Ara, però, la Sala ja ha tret a concurs l'execució de la primera fase del projecte que disposa d'un pressupost de sortida de 421.000 euros d'aportació municipal.

El projecte ha estat redactat per l'arquitecte municipal, Joan Vila, i serà construït en dues fases. La primera inclou la construcció de devers 130 nínxols en columna i també es posaran a la venda uns 15 solars que podran acollir vuit nínxols cadascun. En aquest sentit, el regidor Felipe Martín (PP) va explicar que la Sala posa el solar en venda i el particular executa les obres de construcció de les capelles. En aquest sentit, però, el regidor deixa clar que les capelles s'han d'adaptar a una normativa i han de respectar una estructura i una fisonomia que ve marcada pel projecte. Així mateix, s'inclou una clàusula que obliga a construir els nínxols en un màxim de tres o cinc anys. Els esmentats solars no es podran vendre entre particulars per tal d'evitar especulacions amb els terrenys. En cas que un particular se'n vulgui desprendre haurà de retornar-lo a l'Ajuntament.

Aquest projecte ha pogut sortir a concurs perquè a final de l'any passat l'Ajuntament de Felanitx pogué tancar la compra de 4.000 metres quadrats que li mancaven per poder dur a terme l'ampliació.A hores d'ara a la llista d'espera de l'Ajuntament hi ha gairebé cent persones interessades en el fet d'adquirir drets funeraris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.