algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Rodríguez: «Al cas Andratx hi ha hagut més espectacle que resultat»

Diu que el PP viurà l'inici del primer judici «amb total tranquil·litat»

A poques hores de l'inici del primer judici pel cas Andratx, una presumpta trama de corrupció política i urbanística amb càrrecs del PP imputats, el secretari general dels populars, José María Rodríguez, digué que en la instrucció judicial «hi ha hagut més espectacle que resultat».

«I si no, em remetré a les proves quan acabi», avisà Rodríguez, que quan esclatà el cas s'hi va veure públicament implicat per les seves converses amb el batle Eugenio Hidalgo minuts abans de la seva detenció, en què semblava que coneixien l'operació, però la Fiscalia no arribà a poder comprovar-ho. El secretari general del PP digué que el seu partit viurà l'inici del judici «amb total tranquil·litat, com sempre».

El dirigent popular es referí a l'escàndol com «un cas desgraciat» que en la seva opinió marcà «un punt d'inflexió en l'actuació urbanística de Balears», i es mostrà convençut que «al final quedarà clar qui ha alterat la llei i per quin motiu ho ha fet». «Que cadascú rebi el que es mereix», afegí.

Pel que fa al cas Pla Territorial, Rodríguez negà les afirmacions que tota la cúpula del PP participàs en les negociacions sobre les àrees de reconversió investigades. «Jo era i som de la cúpula, i no hi vaig estar», explicà, i es mostrà convençut que Jaume Font, citat com a imputat, «no participà en cap actuació deshonesta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.