algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Uns 250 ciutadans es retroben amb les seves arrels peninsulars

El municipi ha rebut la visita de quatre batles andalusos

M.RAMIS. Alcúdia.

El municipi d'Alcúdia ha acollit durant aquest cap de setmana una visita molt especial. Els batles de Rute, Dos Torres (Còrdova), Quéntar (Granada) i La Campana (Sevilla) han estat a Alcúdia, on s'han retrobat amb els prop de 250 habitants procedents d'aquests municipis que avui dia resideixen a Alcúdia.

El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, que juntament amb els regidors del consistori van rebre els batles a l'Ajuntament va destacar que «el motiu d'aquesta iniciativa és que el municipi d'Alcúdia ha crescut molt en els últims anys i el nostre projecte és mantenir una unió amb la gent que no ha nascut aquí però que se senten alcudiencs. Amb aquesta iniciativa el que volem és apropar-los als seus orígens». Ferrer també va voler destacar el «costat més humà d'aquesta retrobada» i «l'alegria i satisfacció que ha suposat per mi passejar pels carrers d'Alcúdia amb aquests batles i saludar els seus paisans que ara viuen aquí». Els batles andalusos i els membres de l'equip de govern alcudienc van recórrer el nucli antic del municipi mallorquí.

Per part seva, els batles convidats van voler agrair a Miquel Ferrer i a l'Ajuntament d'Alcúdia la seva invitació i també l'acollida entre els ciutadans del municipi. A la nit es va celebrar un acte en l'Auditori d'Alcúdia, en el qual a més dels batles convidats, també van intervenir els ciutadans. Aquesta visita s'emmarca dins el programa que l'Ajuntament d'Alcúdia ha impulsat per tal de donar reconeixement a la diversitat d'orígens i així donar a conèixer la varietat cultural dels habitants del municipi amb l'objectiu final de reforçar el sentiment d'unitat del poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.