nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

El PSM diu que vol mantenir el pacte amb UM, que mostra «estupefacció»

El batle nega haver fet una oferta al PP tal com sosté Alemany

ELENA BALLESTERO. Búger.

«M'he quedat estupefacte en saber que dissabte el PSM oferia al PP els dos anys de batlia que tenia pactats amb UM». El portaveu d'UM a l'Ajuntament de Búger, Manuel Patiño, parlava així ahir sobre la situació que travessa el pacte de govern municipal, que es dóna per trencat des que dimarts passat UM vetàs l'aprovació dels pressuposts de 2008, que passaven per aprovar una reagrupació de crèdits, amb un període de cadència de dos anys.

El portaveu d'UM de Búger, Manuel Patiño, es reuneix anit amb el seu comitè local per explicar-los tots els fets esdevinguts els darrers dies i per valorar quina actitud adoptaran a partir d'ara. A hores d'ara, salvar el pacte UM-PSM sembla gairebé impossible, encara que Patiño manté que «em dec al meu comitè i faré el que ell em demani».

Des del PSM el batle, Pere Perelló, va emetre ahir una nota de premsa, a la qual amb el suport del secretari general del partit, Biel Barceló, desmenteix que el seu partit hagi fet una oferta al PP per compartir el govern de Búger, tal com manté el portaveu dels populars a Búger, Bartomeu Alemany.El PSM assegura que «en aquests moments tenim un acord de govern amb UM i la nostra intenció és mantenir-lo». Així, segons el batle, «la prioritat del PSM és solucionar les discrepàncies que hi pugui haver al si de l'equip de govern municipal, en referència a les diferències existents entre els dos partits respecte als pressuposts municipals».

La nota de premsa del PSM contrasta amb la versió del portaveu del PP, Batomeu Alemany, que assegura que dissabte horabaixa (tres dies abans del polèmic ple de pressuposts) el tinent de batle, Pere Torrens (PSM), li va oferir tenir la batlia els dos darrers anys de la legislatura. «Per mi, una oferta del tinent de batle té tanta validesa com si me la fes el batle i van venir a fer-me-la dissabte horabaixa. Ara el batle pot dir el que vulgui», va matisar ahir el portaveu dels populars. Segons Alemany, «els vaig dir que havien de trencar el pacte i després ja ho veuríem. Quedàrem que faríem una altra reunió i, a més no és la primera vegada que en parlam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.