algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

El PSOE exigeix responsabilitats per l'augment a les contribucions

Critiquen la gestió econòmica feta pel PP la legislatura passada

Els socialistes de Felanitx demanen un ple extraordinari per exigir responsabilitats polítiques a l'equip de govern del PP davant la «gran» pujada de la contribució, que els veïnats veuran reflectida en els rebuts d'enguany. Aquests dies ja s'han començat a rebre les notificacions dels nous valors cadastrals i la quota a pagar. Hi ha casos en què l'augment serà del 300 per cent. També hi ha qualque cas, però pocs, en què la revisió ha afavorit els ciutadans.

Davant aquest augment, els socialistes s'han reunit amb entitats i veïns per conèixer de primera mà les seves opinions. Per aquest fet, iniciaran una ronda de contactes amb la resta de partits polítics de l'oposició per tal de demanar la convocatòria d'un ple extraordinari, en el decurs del qual «expliquin a la ciutadania el perquè d'aquesta pujada».

El portaveu del PSOE a Felanitx, Antoni Nadal, acompanyat de les regidores Muñoz i Garrido, ha explicat que «els felanitxers no tenen la culpa de la mala gestió econòmica feta a l'anterior legislatura per Biel Tauler i Soler. El forat és de 270 milions de pessetes en factures sense crèdit», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.