algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
26°

El Govern investiga si la cunyada de Matas comet incompatibilitat

Padilla, exdirectora general, treballa a una empresa que contractà

El Govern està investigant si l'exdirectora general de Tecnologia i Comunicació Encarnación Padilla està incomplint la Llei d'incompatibilitat per a càrrecs públics. Segons les informacions de les quals disposa l'Executiu, Padilla està treballant actualment en una empresa que el seu departament contractà sota la seva gestió. Es tracta d'un fet que la llei impedeix durant un termini d'entre un i dos anys, segons els casos, des que s'abandona el càrrec públic.

Encarnación Padilla és cunyada de l'expresident del Govern i del PP balear Jaume Matas, casada amb Fernando Areal, gerent del mateix partit durant els darrers anys. Ocupà durant la legislatura passada l'esmentada direcció general a la Conselleria d'Economia i Hisenda que dirigia Lluís Ramis d'Ayreflor.

Les dades del Govern són que des del desembre passat Padilla treballa a l'empresa SM2 Baleares SA, dedicada a la consultoria en noves tecnologies de la informació. Aquesta empresa va rebre l'octubre de 2006 un contracte de l'Administració autonòmica per a un servei d'una web multimèdia per un valor d'uns 270.000 euros. L'exdirectora general de Tecnologia i Comunicació hauria participat en el procés d'adjudicació, encarregada per la Consellleria d'Economia i Hisenda i signada pel mateix Lluís Ramis d'Ayreflor.

El mateix departament i el mateiix octubre de 2006 adjudicà a SM2 Balears SA un altre contracte de serveis amb un import de 145.817 euros per a la implantació d'un sistema informàtic per a la gestió de l'Impost de Successions i Donacions. Durant el darrer any de la legislatura passada a l'empresa on treballa Padilla també s'adjudicà el febrer de 2007 un contracte de l'Ib-Salut, aquesta vegada formant una UTE, per desenvolupar una aplicació informàtica per a la gestió de cridades i recursos sanitaris i integració de les comunicacions per un cost de 526.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.