nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Un home es precipita per una escala a la central elèctrica del Murterar

Mallorca registra tres accidents laborals de gravetat en tres dies

J.B Palma.
Un treballador de nacionalitat estrangera que fa feina per a una subcontracta pertanyent a la central elèctrica del Murterar a Alcúdia es va precipitar a primera hora del dia d'ahir des d'una escala.Segons la primera hipòtesi de la investigació duta a terme per les autoritats, sembla que l'obrer va caure d'una altura aproximada d'un metre i la mala fortuna va fer que es copejàs el cap.

Fonts oficials de Gesa-Endesa, afirmaren que el treballador accidentat no pertany a la plantilla de l'empresa, i que exercia treballs eventuals en una de les nombroses subcontractes que treballen per a ells. En concret en el moment del sinistre es duia a terme el projecte de les obres de la planta de desulfuració de gasos de la central, que farà possible el tractament dels gasos de combustió de la central.

Fonts de l'Ib-Salut van confirmar que l'home sofreix un traumatisme cranial «lleu», que es troba ingressat en l'Hospital d'Inca i amb un esquinç cervical amb pèrdua de coneixement. Fins al centre hospitalari es va desplaçar ràpidament el cap dels serveis mèdics de l'empresa i va poder constatar que el treballador es trobava fora de perill. En l'horabaixa d'ahir, se li va realitzar un TAC per tal de conèixer la gravetat del fort cop rebut i, segons van assegurar des de l'Ib-Salut romandrà ingressat en observació durant 24 hores.

Es pot destacar que en tres dies s'han produït a Mallorca un total de tres accidents de certa gravetat. A més del que es va produir ahir, dimarts passat un home va resultar ferit de gravetat després de caure pel buit d'una escala d'una obra en el polígon industrial de Son Rossinyol, a Palma. Dilluns, un altre home de 65 anys va morir a Montuïri després de sofrir una descàrrega elèctrica mentre treballava dalt d'un pal elèctric. Margarita Nájera, la consellera de Treball va destacar que cal aprofundir en la «cultura de la prevenció» per evitar més morts en accidents laborals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.